LaVey Academy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

LaVey Academy

Vârcolaci şi vampiri . Cât va mai rezista Academia ? Anime RPG

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Those Nights. (private.Karoline and me)

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4
AutorMesaj
Yamato Gunji

Yamato Gunji

Data de înscriere : 20/06/2011

Those Nights. (private.Karoline and me) - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) - Pagina 4 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 1:19 am

Rezumarea primului mesaj :

Continua sa se plimbe pe hol, in speranta ca va gasi laboratorul de biologie. Era imbracat neadecvat orei ce urma: un tricou larg alb negru ca diferite inscriptii pe el, blugi taiati pe alocuri de aceeasi culoare, parul ii completa imaginea dorita, avand usor tapat. Articolele vestimentare au fost accesorizate cu un bling argintiu, bratari subtiri ce defineau contrastul alb-negru. Avand in vedere ca aerul emenat nu era pe placul tuturor, acesta se conforma propriilor dorinte. Privirea i se atintise asupra unei usi asupra careia scria laborator de chimie,lucru ce il facuse sa se retraga. Nu avea chef de biologie, insa nu-si permitea sa lipseasca la prima sa ora.
Sus In jos

AutorMesaj
Uroshita Karoline

Uroshita Karoline

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) - Pagina 4 Icon_minitimeJoi Iun 23, 2011 9:23 am

-Nu am un comportament mai special. Asa sunt eu cand intalnesc pe cineva interesant, asa as fi cu toata lumea daca ar avea rabdare sa ma cunoasca. Insa eu ar trebui sa'ti multumesc pentru ajutorul dat si pentru faptul ca mi'ai facut ziua mai interesanta. Sper sa nu fie prima si ultima zi in care voi petrece timpul impreuna cu tine
Spun zambindu'ti cald. Imi aplec chipul peste al tau, sarutandu'te iarasi pe frunte, retragandu'ma apoi, stergand urma de ruj ce am lasat'o
Sus In jos
Yamato Gunji

Yamato Gunji

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) - Pagina 4 Icon_minitimeJoi Iun 23, 2011 9:29 am

Imediat ce il saruta pe frunte, isi apleca fruntea pentru a-l sterge de urma provocata, trecuandu-si pervers limba peste buze. Ii aparu un ranjet in coltul gurii, idei perverse navalindu-i intreaga minte. Stramba din buze avand urme de remuscari ca avea ganduri indecente cu fata, devenindu-i o prietena in atat de scurt timp. Ranjetul se transforma intr-un zambet slab, oboseala facandu-si efectul asupra sa. Isi repeta in minte sa nu adoarma, ca n-avea cum intr-un astfel de loc.
- O ciudat, cand in mintea celorlaltora nutreste un plan sa se contraatace, iar noi linistiti intr-un loc ca acesta.
Murmura, dand indiferent din umeri, continuand sa zambeasca.
Sus In jos
Uroshita Karoline

Uroshita Karoline

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) - Pagina 4 Icon_minitimeJoi Iun 23, 2011 9:33 am

-De ce sa'mi pese de intentiile celorlalti cand eu petrec clipe frumoase cu tine? Din partea mea n'au decat sa'si doreasca moartea si sa duca incontinuare ura asta deplorabila, eu n'am de gand sa particip la asa ceva si nici nu voi participa cat timp mai calc inca pamantul asta
Stramb din buze, dezgustata de ideea asta. Ceilalti vampiri erau prea infumurati si patriotisti ca sa deschida bine ochii si sa priveasca in jur, sa gandeasca mai limpede. Daca nu au vrut sa ma asculte atunci, in fata Consiliului, nu mai aveam de gand sa'mi mai bat capul a doua oara sau sa'i urmez
Sus In jos
Yamato Gunji

Yamato Gunji

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) - Pagina 4 Icon_minitimeJoi Iun 23, 2011 9:38 am

Murmura un "aha" , vocea fiindu-i plina de nesiguranta. Nu stia ce sa creada, daca vampirii sunt fiinte pasnice, avand conceptii similare cu ceilalti varcolaci. Chiar si el a fost cel ce a inceput acest razboi intre rase, acele prejudecati existente intre ei. Ofta usor dezamagit de reactia sa, privindu-i chipul fetei. Avea trasaturi frumoase si nu dorea sa o raneasca in vreun fel, insa era mult prea adancit in propriul joc, nereusind sa iasa din acesta.Regulile impuse erau stricte si nu avea cum sa le incalce, astfel pierzandu-si respectul de sine.
-Inteleg. Cu toate ca iar nu percepem la fel ceea ce priveste diferentele dintre rase. Ah ce ma poate enrva acest cuvant. Ma simt ca un animal, cu toate ca in mare parte cam asta sunt.
Spuse deranjat de cuvantul acesta, stramband din buze nerabdator sa ii simta din nou buzele fetei presate pe propria piele.
Sus In jos
Uroshita Karoline

Uroshita Karoline

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) - Pagina 4 Icon_minitimeJoi Iun 23, 2011 9:42 am

Chicotesc usor la spusele tale, observand cat de mult te deranja diferentele dintre noi. Numai de'as fi putut si eu sa gandesc ca tine, insa eu eram o pacifista atat de mare, incat nimeni nu ma scotea din firea mea
-Nu fi prostut, nu esti un animal. Animalele sunt cele salbatice, ce umbla in patru picioare. Tu esti o fiinta, una diferita, insa tot o fiinta, un barbat, ramai. Daca ai fi fost un animal, n'ai fi avut ce cauta aici, nu ai fi vorbit o limba pe care eu o inteleg si nu ai avea semntimente atat de elaborate. Scoti numai prostii pe gura
Spun in timp ce mi'am trecut varful degetului peste buzele tale moi si calzi, fiind un sentiment foarte ciudat si placut pentru mine. Pana acum am simtit numai trupuri si buze reci din partea celorlalti insa tu erai atat de diferit, plin de viata
Sus In jos
Yamato Gunji

Yamato Gunji

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) - Pagina 4 Icon_minitimeJoi Iun 23, 2011 9:47 am

Nu il deranja cand fata afirmase cu atata siguranta ca el vorbeste numai prostii, fiind constient de acest lucru. Spunea numia aberatii, pentru el fiind conceptii formate de propria mentalitate. Isi trecu si el mana prin par, indreptandu-si spatele si lasandu-si din nou capul pe picioarele tinerei. Avand in vedere ca temperatura corpului sau era una crescuta considerabil datorita schimbarilor sentimentale prin care trecea afra a-si da seama. Era genul de varcolac ce tinea la rasa sa , la renume mai exact, dar nu neaparat si la ceilalti varcolaci. Pe cei slabi ii privea cu greata,avand aere de superioritate. Nu ii placea cand cineva ii facea de ras , fiecare varcolac atribuind la imaginea lor.
Sus In jos
Uroshita Karoline

Uroshita Karoline

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) - Pagina 4 Icon_minitimeJoi Iun 23, 2011 9:51 am

Mi'am dus din nou degetele prin parul tau cand ti'ai pus capul pe picioarele mele, privind ganditoare inainte. Nu intelegeam de ce se crease aceasta ura absurda intre doua rase, si, probabil, nu voi intelege niciodata. Insa stiam ca trebuia ca odata si'odata sa inceteze. Deja durase mult prea mult si era obositor. In timp ce gandruile mele erau departe, degetele mi'au coborat, fara sa'mi dau seama, pe chipul tau, mai exact pe obrajii tai, mangaindu'i tandru, cu atingeri usoare. Fata mea nu exprima cine stie ce lucruri, inca imi pastrasem micul zambet si doar atat, nimic mai mult, spatele meu stand drept, si bustul inainte
Sus In jos
Yamato Gunji

Yamato Gunji

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) - Pagina 4 Icon_minitimeJoi Iun 23, 2011 9:55 am

Isi tinuse ochii inchisi mana in momentul in care ii simti mana fetei coborand pana la nivelul obrajilor lui, Gunji luandu-i palma si sarutandu-i-o tandru. Intr-un moment de incoerenta, se intinse pana la ea ducandu-si o mana in jurul taliei sale si una pe barbia ei, tercandu-si limba peste buza ei inferioara, imediat dupa introducandu-si limba in lacasul ei umed. Era ciudat ca profitase de un moment de neatentie din partea tinerei, un moment in care parea adancita in propriile ganduri. Desigur, a fost ceva neintentionat insa facuta la un prim impuls.In scurt timp realiza faptul ca o saruta, totusi continuand cu intensitate, adorandu-i aroma si buzele sale dulci.
Sus In jos
Uroshita Karoline

Uroshita Karoline

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) - Pagina 4 Icon_minitimeJoi Iun 23, 2011 9:59 am

Simtindu'ti atingerile, tresar usor parca trezita dintr'un vis, marind ochii cand limba ta roia in voie in gura mea. AM fost luata total pe nepregatite, nestiind ce sa fac in astfel de situatii, trecand ceva timp de la ultimul meu sarut. Am dat sa te resping insa nu puteam, acea caldura a buzelor tale parca trezind in mine sentimente uitate. Imi inchid alene ochii, tinandu'mi mainile pe spatele tau, strangand intre pumni materialul ce iti acoperea pielea. Incerc sa'ti raspund cat de bine pot la sarut, simtind cum deveneam din ce in ce mai vulnerabila, din ce in ce mai lipsita de vlaga, luandu'mi si ultima suflare din pieptul meu
Sus In jos
Yamato Gunji

Yamato Gunji

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) - Pagina 4 Icon_minitimeJoi Iun 23, 2011 10:05 am

Simtind-o usor incordata, sesiza ca vrea sa intrerupa sarutul, devenind usor curios cand mainile slae si-au schimbat traiectoria spre spatele lui.Un adevarat soc a fost momentul in care l-a acceptat si i-a raspuns sarutului cu aceeasi intensitate, lasandu-l pe Gunji sa se imbeta cu aroma fanstasticului, parfumul unei povesti de vis. Continua sarutul pana in momentul in care simti respiratia usor sarcadata, oprindu-se si intrerupandu-l lent. Ii musca buza inferiora dupa care se intinse, presandu-si buzele pe fruntea acesteia. Dorea sa ii spuna ca ii place de ea, insa placerea nu era un sentiment prea intens , prea important pentru a i-l impartasi, nu? Afisa de fatada un ranjet pervers, adevarata sa stare fiind invaluita in mister si curiozitate.
Sus In jos
Uroshita Karoline

Uroshita Karoline

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) - Pagina 4 Icon_minitimeJoi Iun 23, 2011 10:09 am

Trag aer adanc in pieptul meu cand sarutul lua sfarsit, simtind cum obrajii imi ardeau. AM ramas complet socata cand am simtit asta, deoarece unui vampir nu i se intampla zilnic asa ceva, ins anu era exclus. Caldura acelui sarut mi'a facut ca putin sange ce'l mai aveam in mine sa se ingramadeasca in obrajii mei, dand o tenta de culoare chipului meu alb. Te privesc rusinata si sfioasa, neintelegand ce'a fost cu mine de te'am acceptat atat de repede, nestiind ce sa spun in astfel de momente. Mi'as lasat privirea in jos, lasand ca un zambet inocent sa'mi lumineze fata, simtindu'ma de'a dreptul rusinata de gestul meu, ins anu regratam nici macar o clipa ca te'am acceptat
Sus In jos
Yamato Gunji

Yamato Gunji

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) - Pagina 4 Icon_minitimeJoi Iun 23, 2011 10:14 am

Cand isi lasa privirea in jos, observand tenta rosie din obrajii sai, Gunji ii ridica chipul zambind stregaresc. In ce mod penibil putea recationa el, fiind obisnuit ca dupa un sarut sa sara direct pe victima sa, dand dovada de un caracter sumbru, dezolant si ca trasatura principala brutalitate. Stramba din buze, dupa care o saruta fugitiv din buze, dorindu-si acest lucru:
-Esti mai draguta astfel, prea scumpa mea Karoline.
Murmura, privindu-i ambii obrajisi ducandu-si palmele pe acestia:
-Imi place.Corpul tau ma atrage intr-un mod misterior si ingrozitor.
Sus In jos
Uroshita Karoline

Uroshita Karoline

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) - Pagina 4 Icon_minitimeJoi Iun 23, 2011 11:09 am

Imi ridic privirea asupra ta, admirandu'ti frumosul chip ce pur si simplu ma fermeca. Semanati atat de mult si totusi sunteti atat de diferiti. Zambesc slab dupa ce'mi simt din nou buzele sarutate fugitiv, punandu'mi mainile peste ale tale
-Iti multumesc. Esti prima persoana care, dupa mult, mult timp, ma face sa ma simt mai speciala.
Ma rusinez din nou cand aduci vorba de corpul meu, inghitind in sec. Ce era cu sentimentul asta ciudat ce'mi strafulgera sufletul?
-Te... atrage? Gunji, nu am nimic deosebit care te'ar putea atrage
Sus In jos
Yamato Gunji

Yamato Gunji

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) - Pagina 4 Icon_minitimeVin Iun 24, 2011 1:33 am

In momentul in care aceasta afirma cu siguranta ca nu are nimic special ce l-ar putea atrage, Gunji da negativ din cap ducandu-si palma pe obrazul acesteia si mangaindu-i-l usor.Zambi slav, dand indiferent din umeri:
-Daca nu ai avea nimic special, nu am fi aici. Nu ti-as mai fi spus si nici nu te-as fi putut saruta cu dorinta.
Murmura, dand pozitiv din cap si asezandu-se langa ea, lasandu-si capul sprijinit de umarul ei. Era vampir, el varcolac, insa legatura deja se concepuse . Isi trecuse limba peste buze, avand aroma ei intiparita pe buze:
-Sa numai spui asta in preajma mea.
Sus In jos
Uroshita Karoline

Uroshita Karoline

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) - Pagina 4 Icon_minitimeVin Iun 24, 2011 2:18 am

Continui sa te privesc, sa'ti analizez chipul, incercand sa'mi dau seama ce aveai in minte insa imi era putin cam greu, mai ales ca puterile ma lasasera de mult timp. Imi inchid scurt ochii cand mana ta imi atinse obrazul imbujorat, cuvintele tale luandu'ma prin surprindere. Nu ma asteptam sa ma contrazici insa, auzind asta din partea ta, incepeam sa ma simt speciala. Te las sa te asezi cum vrei, zambind cald si fericita
-Maine... sper sa ne mai putem intalni aici. Vreau sa'ti dau ceva
Sus In jos
Yamato Gunji

Yamato Gunji

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) - Pagina 4 Icon_minitimeVin Iun 24, 2011 2:26 am

O asculta, dand pozitiv din cap in semn ca doreste acest lucru si avea sa se intalneasca atunci cu tanara, cu toate ca acum nu dorea sa plece. Vroia sa mai stea, in functie de ceas si atmosfera, sa se retraga doar in momentul in care simte ca asta este cea mai potrivita optiune:
-Voi fi negresit.
Spuse, dand pozitiv din cap, intorcandu-si chipul si sarutandu-i tandru gatul, gandindu-se cum ar fi daca si-ar infinge coltii asemenea unui vampir. Isi retrase buzele, nedorind sa faca asta, mai ales ca el n-avea caninii la fel de speciali ca acea rasa si in plus, el se multumea cu originea sa.
Sus In jos
Uroshita Karoline

Uroshita Karoline

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) - Pagina 4 Icon_minitimeVin Iun 24, 2011 2:38 am

Rasuflu usurata cand aud ca vei fi acolo, simtind o bucurie stranie, o bucurie pe care nu m'as mai fi crezut capabila sa o simt in veci, insa pe care am regasit'o acum, alaturi de tine. Zambetul meu era mult mai larg, diferit de celelalte de pana acum. Iti simt buzele pe gatul meu ins anu spun nimic, caci nu vroiam sa stric acest moment pentru ceva atat de insemnificativ. In plus, nu era ca si cum ai vrea sa ma omori, muscandu'ma nu? Dar, cand gatul imi era unul din punctele erogene, era cam greu sa suporti
-Cutu dragut mai bine ar sta cuminte si i'ar lasa gatul stapanei in pace
Sus In jos
Yamato Gunji

Yamato Gunji

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) - Pagina 4 Icon_minitimeVin Iun 24, 2011 4:20 am

Ii auzi cerinta si se conforma, sesizand adevaratul motiv.Acest lucru il facu sa ranjeasca larg si pervers, retragandu-si chipul si revenind aceeasi pozitia;capul sprijinit de umarul fetei.Isi inchise ochii,ducandu-si varfurile degetelor la nivelul antebratului tinerei,plimbandu-si degetele pe pielea fina a acesteia.
-Cutu sta cuminte in caz ca acesta a fost un advertism,ordin.
Murmura, spunand soptit cuvantul advertisment,amintindu-si faptul ca etse inchipuit alergic la trandafiri,stranutand involuntar.Isi duse mana la gura,acoperindu-si si nasul cu celalalta palma.
-Imi cer scuze ca am scapat acest detaliu.
Sus In jos
Uroshita Karoline

Uroshita Karoline

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) - Pagina 4 Icon_minitimeVin Iun 24, 2011 11:25 am

Zambesc multumita ca te'ai retras la locul tau, privind inainte. Iti simteam degetele pe antebratul meu insa nu am spus nimic, neavand cum sa ma deranjeze un detaliu atat de insemnificativ. Chiocotec usor cand te aud stranutand, intinzandu'ti batista mea de culoare grena, ce avea initialele mele scrise cu negru intr'un colt
-Sanatate. Eu tot cred ca ar trebui sa plecam de'aici. Nu vreau sa ti se agraveze alergia ca apoi sa'ti fie rau. Cred ca voi aveti un simt al mirosului mult mai dezvoltat. Nici nu ma mir ca te deranjeaza atat de mult
Sus In jos
Yamato Gunji

Yamato Gunji

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) - Pagina 4 Icon_minitimeDum Iun 26, 2011 2:27 am

Isi intinse mana dupa batista, dand negativ din cap. Nici nu dorea sa auda; sa se retraga acum, cand in sfarsit viata sa si-a gasit linistea si lipsa monotoniei. Murmura un "nu" sigur, stramband din buze dorind sa alunge parfumul trandafirilor .
-Nu acum. Vreau sa ma stau putin cu tine
Spuse intinzandu-se spre fata si imprimandu-i aroma pe buzele sale. Ii placea gustul pe acre fata il avea, conturul buzelor sale perfecte. Caracterul ce il predomina fiind unic in sensul lui, fizicul sau , totul il atragea, totul tindea spre perfectiune. Murmura un "te iubesc" soptit si pervers, dupa care ii musca lobul urechii drepte.
-Hai doar sa schimbam locul.
Spuse din nou deranjat de miresme, stramband din buze
Sus In jos
Uroshita Karoline

Uroshita Karoline

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) - Pagina 4 Icon_minitimeDum Iun 26, 2011 3:19 am

Dar stiam ca erai incapatanat, nu gluma. Te las sa ma saruti totusi, ramanand de-a dreptul socata cand aud acel ''te iubesc'' soptit. Daca inima mea ar fi batut cu siguranta s-ar fi oprit acum, pentru cateva secunde bune. Incerc sa ma comport ca si cum nu as fi auzit nimic, reusindu-mi la perfectie. Chicotesc amuzata cand iti aud cerea, dand afirmativ din cap. Ma incalt cu pantofiorii rosii, ridicandu-ma in picioare, gandindu-ma unde anume sa mergem.
-In scoala este o camera incuiata despre care am auzit multe. Se spune ca a fost biroul vechiului director si, de cand acesta a fost dat disparut, nimeni nu a mai folosit camera aia. Vrei sa mergem acolo?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) - Pagina 4 Icon_minitime

Sus In jos

Those Nights. (private.Karoline and me)
Sus 
Pagina 4 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4
 Subiecte similare
-
» Uroshita Karoline

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LaVey Academy :: Academie ~ Aripa de Est . :: Laboratorul de biologie-
Mergi direct la: