LaVey Academy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

LaVey Academy

Vârcolaci şi vampiri . Cât va mai rezista Academia ? Anime RPG

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Those Nights. (private.Karoline and me)

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
Yamato Gunji

Yamato Gunji

Data de înscriere : 20/06/2011

Those Nights. (private.Karoline and me) - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 1:19 am

Rezumarea primului mesaj :

Continua sa se plimbe pe hol, in speranta ca va gasi laboratorul de biologie. Era imbracat neadecvat orei ce urma: un tricou larg alb negru ca diferite inscriptii pe el, blugi taiati pe alocuri de aceeasi culoare, parul ii completa imaginea dorita, avand usor tapat. Articolele vestimentare au fost accesorizate cu un bling argintiu, bratari subtiri ce defineau contrastul alb-negru. Avand in vedere ca aerul emenat nu era pe placul tuturor, acesta se conforma propriilor dorinte. Privirea i se atintise asupra unei usi asupra careia scria laborator de chimie,lucru ce il facuse sa se retraga. Nu avea chef de biologie, insa nu-si permitea sa lipseasca la prima sa ora.
Sus In jos

AutorMesaj
Uroshita Karoline

Uroshita Karoline

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 3:30 am

Zambesc larg, multumita de raspunsul tau, asa ca te las sa ma ti de talie. In plus asta nu ma deranja deloc, atata timp cat nu'ti lasai iar greutatea pe mine, tocurile fiind o adevarata povara pentru picioarele mele
-Sa sti ca nici eu nu te cred, si nici nu te'am crezut inferior. Oi fi tu varcolac, insa pentru mine tot o fiinta ramai infierent de diferentele dintre noi. Acum, stai cat mai aproape caci n'am de gand sa te caut in intreg laibirintul daca te vei pierde
Continuam sa inaintez, labirintul fiind plin de diferite sculpturi in iarba, statui, si alte lucruri ce'i ofereau un aer aparte
Sus In jos
Yamato Gunji

Yamato Gunji

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 7:52 am

Ii respecta conceptia, fiind prima care i-a spus asta cu atata usurinta si atata siguranta. Trase aer in piept, ramanand pe loc la una dintre statui. Isi trecu mana peste aceasta, imediat dupa continuand sa paseasca pe urmele sale. Era fascinat de acest loc, acest lucru dandu-i o satisfactie pentru faptul ca pasise in acest loc.
- Ei bine, ma bucur sa aud lucrul acesta din partea ta, un vampir.Subliniez faptul ca exista contrast intre rasele noastre, dar nu si intre atractii. Nu scumpo?
Intreba, trecandu-si limba peste buze si luand-o din nou de talie cu mana dreapta privind-o cu coltul ochiului:
-Imi permiti sa te tin astfel?
Intreba retoric, lasand impertinenta cu care era inzestrat deoparte. Momentan dadea dovada doar de o usoara tenta de perversitate si nimic mai mult.
Sus In jos
Uroshita Karoline

Uroshita Karoline

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 8:02 am

M'am oprit si eu in loc atunci cand tu ai facut'o, inaintand cand ai terminat cu statuia. Continuam sa ranjesc malefic, usor slab, privind inainte, admirand pentru a mia oara acest loc
-Mi'e indiferent ca eu sunt vampir iar tu varcolan. Nu am inteles niciodata ura asta stupida dintre rase. Infine, nu mai conteaza asta atata timp cat noi am dovedit ca ne intelegem
Iti simt din nou mana pe talia mea si din nou nu reactionez, lasandu'te sa ma ti asa, in epoca mea fiind un gest indraznet, dar totusi ce arata ca te acceptam ca prieten
-Desigur
Sus In jos
Yamato Gunji

Yamato Gunji

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 8:07 am

Vazand ca nici de data asta n-avea nicio reactie, indrazni sa o traga astfel incat spatele ei sa fie lipit de abdomenul sau,sarutandu-i scurt gatul apoi umarul:
-Nu vrei sa profit de ocazia asta, in care tu esti cea vulnerabila.
Murmura, trecandu-si limba peste muchia maxilarului ei si muscandu-i-l usor.
-Vezi tu. Nu sunt genul care o ia usor. E o prostie.
Zise usor pervers, trecandu-si limba peste buzele sale dandu-i drumul inainte sa primeasca inca un cot din partea fetei, cu toate ca acesta n-avea niciun efect asupra lui. Muschii il ajutau in privinta acestui lucru, deci nu isi facea griji.
Sus In jos
Uroshita Karoline

Uroshita Karoline

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 8:14 am

M'am incruntat iar cand am vazut ca intreceai cu mult limita. Inghit in sec cand te legi iar de gatul meu, totusi pastrandu'mi calmul foarte bine, inca purtand pe fata masca indiferentei absolute. Cand imi dai drumul ma intorc spre tine, inca privindu'te incruntata
-Ai tupeu nu gluma sa faci asa ceva, stiind ca nu'mi pot folosi puterile insa te previn. Nu ma las atat de usor pe cat crezi tu, chiar daca sunt vulnerabila. Nu ma fa sa'mi schimb parerea despre tine Gunji si sa regret ca te'am adus aici. In plus, daca ma vrei, va trebui sa ma fortezi caci astfel refuz sa'ti fac pe plac, iar forta nu e o obtiune cand vine vorba a o aplica asupra mea
Sus In jos
Yamato Gunji

Yamato Gunji

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 8:18 am

O privi in sfarsit aceasta schimbandu-si expresia faciala.Indiferenta afisata incepuse deja sa il irite, iar acum ca o vedea incruntata era mai bine.
-Esti cu mult mai frumoasa nevoasa.
Murmura, admirand-o si muscandu-si buza inferioara.Ranji pervers , ochii sclipindu-i datorita rasei sale. Ofta,dand indiferent din umeri si privind-o usor interesat de reactiile sale, avand intentia de a o studia inadeproape.
-Nu cred ca exagerez si nici n-am de gand sa te subapreciez, avand in vedere ca mi-ai demosntrat ca nu te pot compara cu ceilalti datorita mentalitatii tale.
Sus In jos
Uroshita Karoline

Uroshita Karoline

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 8:23 am

-Oi fi eu doar fata, si un vampir vulnerabil, insa asta nu inseamna ca nu stiu sa ma apar scumpule. Si multumesc pentru compliment, cred.
Ranjesc malefic, intorcandu'ti spatele, continuand plimbarea prin labirint, privind in jurul meu frumoasele sculpturi fara viata. Oi fi tu un mare guraliv insa nu ma deranja deloc. Rar gaseai pe cineva vorbaret aici si lipsit de ifose si intr'un fel ma bucuram de compania ta, chiar daca inocenta imi era amenintata. Nu te credeam in stare sa'mi faci vre'un rau. Cum mergeam pierduta in gandurile mele, am simtit cum tocul de la pantoful drept, rupandu'se pana la urma, dand sa cad la pamant
Sus In jos
Yamato Gunji

Yamato Gunji

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 8:27 am

O asculta, dand indiferent din umeri, nepunand accent pe niciun cuvant de-al ei, bineinteles exceptand ultima fraza. Zambi multumit, observand ca i s-a rupt tocul, prinzand-o de talie si lipindu-i din nou spatele de abdomenul sau:
-Incetisor micuto. Nu vrem sa ne descompunem aici.
Murmura, lasandu-si aerul sa isi cunoasca sfarsitul la impactul cu pielea acesteia. Ii musca usor lobul urechii, dupa care isi rezema barbia de crestetul capului ei, indepartandu-se in scurt timp.
-Chiar si situatia e in favoarea mea.
Sopti, privind-o pe fata si tocul acesteia, lasandu-se pana la nivelul genunchiului fetei si apucandu-i usor piciorul. Ii scoase ambii pantofi dupa care se ridica, zambind slab:
-Te duc in brate sau te descurci?
Sus In jos
Uroshita Karoline

Uroshita Karoline

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 8:36 am

Imi inchid ochii din reflez cand am crezut ca voi face contact cu pamantul, insa nu a fost asa. Te privesc cu coada ochiului, respirand usurata ca nu am cazut, insa preferam sa fi cazut decat ceea ce'mi faceai tu acum. Ma incrunt din nou, de data asta chiar profitai, nu gluma. Am pastrat linistea pana cand m'ai descaltat, simtindu'ma atat de nasol. Picioarele mele nu erau obisnuite sa paseasca desculte.
-Lasand la o parte ce tocmai mi'ai facut si'ai zis, multumesc ca m'ai prins. Daca esti dragut, ma poti duce pana in camera mea? Nu'mi place sa merg desculta si sa'mi murdaresc picioarele sau sa ma intep
Spun luand pantofii in mana, privindu'l pe cel fara toc. Si erau preferatii mei...
Sus In jos
Yamato Gunji

Yamato Gunji

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 8:43 am

Nu se astepta sa accepte, insa acest lucru nu era o problema avand in vedere ca trupul sau expunea un corp perfect din aceasta privinta. Trase aer in piept, ducandu-si o mana la nivelul picioarelor acestora si una dupa gat, ridicand-o astfel incat sa o poata duce.
-Te voi duce cat imi permite bariera. Nu o pot depasi pentru ca , un mic detaliu, sunt varcolac si nu vampir ca si tine.
Murmura usor deranjat de faptul acesta, cautand iesirea. Privi conturul buzelor tipei, ranjind larg. Isi lasa chipul usor aplecat cat sa o sarute fugitiv pe buze, retragandu-si-l la timp:
-Trebuie sa ma ghidezi. Vezi tu, sunt nou dupa cum ai si realizat.
Sus In jos
Uroshita Karoline

Uroshita Karoline

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 8:48 am

M'am agatat de gatul tau cand m'ai ridicat pe sus, privind inainte. Ah, asa era, uitasem. Daca ma gandeam mai bine, cred ca as fi gasit incaltaminte de schimb in atelierul croitorului ce era putin mai departe de scoala. Dau sa vorbesc insa sarutul tau fugitiv m'a oprit, abtinandu'ma sa nu te pleznesc
-AI mare noroc ca nu mai esti in epoca mea si ca am nevoie de tine acum, ca altfel ai fi incurcat'o pentru asta. Acum, vom merge in atelierul croitorului. Este la 5 minute de mers de scoala si bariera nu este activata acolo. Sper sa mai pot gasi pantofii pe care i'am dat ca sa se orienteze pentru rochia cea noua
Sus In jos
Yamato Gunji

Yamato Gunji

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) - Pagina 2 Icon_minitimeMier Iun 22, 2011 12:35 am

O asculta, conformandu-se, fiind cu mult mai bine noul loc ales.Din pacate, bariera era mai puternica decat dorintele lui, astfel nepermitandu-i sa treaca pe teritoriul lor. Era entuziasmat de gandul ca nu primise nicio palma pana in prezent, de aceea clar avea sa mai incerce. O privi cu un ranjet pervers, ridicannd deseori din sprancene.
-Dupa ce mergem, ce-ar fi daca ne-am gasi un alt loc? Nu de alta, insa dupa cum spuneai tu, cutu are nevoie sa simta iubirea stapanei.
Spuse usor ironic, privind inainte si asta pentru a nu-l starni din nou trasaturile acesteia. Murmura ceva, timp in care cauta cu vedere pentru a se ghida.
Sus In jos
Uroshita Karoline

Uroshita Karoline

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) - Pagina 2 Icon_minitimeMier Iun 22, 2011 2:33 am

Te privesc, ridicand din spranceana cand te aud, lasand un mic chicot malefic sa se auda
-Mai vedem noi scumpul meu cutulache. Mai intai sa'mi gasesc pantofii, apoi ma mai gandesc eu
Spun aratandu'ti cu degetul pe unde sa o iei, aia fiind o scurtatura. La ora asta nu ma asteptam ca cineva sa fie acolo insa sigur atelierul era deschis. Ma tineam bine agatata de tine caci nu vroiam sa ma scapi si sa ma lovesc, mai ales sa'mi murdaresc rochia
Sus In jos
Yamato Gunji

Yamato Gunji

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) - Pagina 2 Icon_minitimeMier Iun 22, 2011 2:40 am

Zami larg, caracteristic lui, expresia sa faciala tinzand spre perversitate. Ii place jocul in care se aventurase,pacat ca aceasta apartinea vampirilor, acestia nefiind de acord nici cu o noapte ce avea sa rezume o legatura dintre cei doi.Isi dadu ochii peste cap la gandul acesta, insa nimeni nu trebuia sa afle la urma urmei.Murmura ceva printre dinti, dand indiferent din umeri.greutatea fetei nici n-o simtea, trupul acestuia suportand cu mult mai mult, avand nevoie de asa ceva. Putea recunoaste faptul ca era un maniac al perfectiunii si dorea sa poata defini acest cuvant, insa mai avea de astepta.
-Desigur. Insa , gandeste-te la asta.
Sus In jos
Uroshita Karoline

Uroshita Karoline

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) - Pagina 2 Icon_minitimeMier Iun 22, 2011 2:44 am

-Stai calm, daca esti la zi cu vaccinurile am sa ma gandesc
Chicotesc rautacios, trecandu'mi fugitiv mana prin parul tau, ciufulindu'l usor. Imi retrag mana, privind inainte, observand ca ne apropiam din ce in ce mai mult de atelier, iar zona asta era complet pustie. Nu ca a fost prea des animata, ci doar in ziua cand se imparteau comenzile. In rest, nici lucratorii nu'i prea vedeai, niste lenesi dupa parerea mea
-Uite, in cabanuta aia
Sus In jos
Yamato Gunji

Yamato Gunji

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) - Pagina 2 Icon_minitimeMier Iun 22, 2011 2:50 am

Observa ca teritoriul pe care pasise era de-a dreptul pustiu, lucru ce ii provoca mici fiori ce se extindeau in intreg corpul. Desigur, nu era frica ci entuziasm.Nici nu stia ca exista un astfel de loc mirific. Ii asculta remarca rautacioasa, dand pozitiv din cap, in semn ca este la curent cu vaccinurile.Sesizand si singur ca a ajuns, pasi spre usa cabanei, lasand-o jos pentru a se descurca. Ce putea el sa spuna? Mi-am pierdut capu' si-l vreau inapoi?
-Cred ca pana aici te-am putut duce. Te voi astepta doar pentru a-mi lua rasplata.

Murmu apropiindu-se de chipul ei si asta doar pentru a vedea daca si-a facut vreun efect asupra ei,sau inca trebuie sa astepte
Sus In jos
Uroshita Karoline

Uroshita Karoline

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) - Pagina 2 Icon_minitimeMier Iun 22, 2011 2:56 am

Iti dau drumul la gat cand ma pui jos, privind in jur dupa o cutie rosie in care am pus pantofii cand i'am adus adus aici, apoi te privesc pe tine cand incepi sa vorbesti. Ridic din spranceana cand te apropii atat de mult de chipul meu, inchizandu'mi scurt ochii. Ma indepartez de tine, stand in genunchi in fata unei gramezi de cutii, incepand sa le iau pe toate la rand
-Esti foarte nerabdator cutule. Ce rasplata vrei din partea mea mai exact?
Sus In jos
Yamato Gunji

Yamato Gunji

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) - Pagina 2 Icon_minitimeMier Iun 22, 2011 3:01 am

Intrebarea acesteia ii parea una retorica, personalitatea sa dandu-i deja de inteles la ce il poate duce mintea. Da indiferent din umeri, in semn aparent ca nu stia ce poate oferi fata ca rasplata, dupa care se aseza langa ea in genunchi.
-Nu voi profita de faptul ca esti din rasa diferita cu mine pentru a-mi potoli setea de a va reduce numeric. Esti draguta si de asta ma voi lega.
Murmura, privind cutiile neintelegand pe moment ce e cu ele.Acolo ar trebui sa se afle noii papuci? Continua sa aiba aceeasi expresie faciala, muscandu-si buza inferioata:
-Dar tu ce esti dispusa sa imi oferi?
Sus In jos
Uroshita Karoline

Uroshita Karoline

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) - Pagina 2 Icon_minitimeMier Iun 22, 2011 3:06 am

AM continuat sa caut in timp ce tu vorbeai, privindu'te cu coada ochiului cand te'ai asezat langa mine. Stramb usor din gura la ultima intrebare, cazand pe ganduri. Ranjesc usor malefic, gasind in sfarsit cutia cu pantofii mei grena de lac de care erau prinsi micuti trandafiri de portelan
-Ce as fi eu dispusa? Avand in vedere ca emani numai perversitate, cam nimic. Insa cred ca un sarut iti pot oferii, cel mult
Ma ridic in picioare, punand pantofii jos, incaltandu'ma cu ei. Nu se potriveau deloc cu rochia asta insa nu aveam incotro
Sus In jos
Yamato Gunji

Yamato Gunji

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) - Pagina 2 Icon_minitimeMier Iun 22, 2011 3:13 am

O privi in timp ce vorbea, fiindu-i dificil sa descifreze cuvintele pe care tocmai le rostise. Se ridica si el in picioare, ducandu-si o mana pe talia acesteia si zambind slab:
-Ma opresc aici cu intentia de a profita mai tarziu.
Murmura, trecandu-si fugitiv limba peste buzele acesteia,dupa care ii dase drumul, privind in spate.
-Acum ca ne vom retrage, trebuie sa cauti locul propus. Pentru cutu' si stapana.
Spuse dand pozitiv din cap pentru a-si sustine afirmatiile si zambind la fel de larg. Ce ii venea sa muste din ea echivalent unui vampir, insa nu putea da dovada de instinctele unei persoane nebune.
Sus In jos
Uroshita Karoline

Uroshita Karoline

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) - Pagina 2 Icon_minitimeMier Iun 22, 2011 3:17 am

Imi indrept privirea spre tine, simtindu'ti limba peste buzele mele insa nu am spus nimic, desi m'am incruntat putin. In fond, iti eram datoare, nu? Ma pun pe ganduri unde anume am putea merge, luand'o usor la pas. Ma opresc brusc in loc, intorcandu'ma cu fata la tine
-In mijlocul gradinii cu trandafiri exista un foisor cu acoperis de cristal. Ti'ar placea sa mergem in locul ala?
Caci sincer alt loc chiar nu gaseam, avand in vedere bariera ce te oprea sa vi pe teritoriul meu, si invers
Sus In jos
Yamato Gunji

Yamato Gunji

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) - Pagina 2 Icon_minitimeMier Iun 22, 2011 3:23 am

Ascultandu-i propunerea, da pozitiv din cap, cu toate ca nu era un adept al trandafirilor. Aceasta floarea simboliza atat iubire cat si gelozie. Nehotararea pe care o emana il facea sa o respinga, de aceea orice planta ii provoca repulsie din acest mod de vedere.
-Vom merge acolo, insa mai intai voi pune doua conditii.1.Nu-ti vei lasa cutu' sa se rataceasca si 2.Imi vei spune numele tau.
Murmura, pastrandu-si acelasi ranjet malefic cu tente de perversitate, cu toate ca nu tinea cont de asta.Vroia sa ii stie numele urmatoarei victime si atat altceva. Nu ii pasa unde avea sa fie locul in care ea il va cunoaste pe aparentul Gunji, avand in vedere ca pentru el era acelasi lucru; un detaliu insemnificativ.
Sus In jos
Uroshita Karoline

Uroshita Karoline

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) - Pagina 2 Icon_minitimeMier Iun 22, 2011 3:27 am

Te ascult in timp ce mintea mea zbura spre acea parte a gradinei de trandafiri. Nu era una obisnuita, cu trandafiri rosii, ci una plina cu trandafiri negrii, atat de amenintatori insa atat de frumosi pentru mine. Iti observ ranjetul, intrebandu'ma ce mai aveai in minte de data asta. In plus, imi conveneau conditiile, foarte usor de indeplinit
-Cum mi'as permite sa'mi pierd propiul cutu dragut? AM si eu sentimentele mele. Iar numele meu este Karoline. Acum sa mergem si stai aproape de mine, nu'i departe
Spun incepand sa merg, indreptandu'ma spre gradina
Sus In jos
Yamato Gunji

Yamato Gunji

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) - Pagina 2 Icon_minitimeMier Iun 22, 2011 3:35 am

Se simtea vulnerabil pentru simplul fapt ca nu stia imprejurimile,insa acest lucru nu prezenta prea mult interes cu il puncta Gunji.Dadu pozitiv din cap, avand intentia de a urma.
-Desigur..Karoline . Incantat sa te cunosc! Numele meu este Gunji.Nu prezint nicio porecla pentru ca numele meu nu se va rezuma niciodata la una.Asadar, te poti adresa cu intregul prenume.
Spuse in timp ce o urma, privind mediul ce il inconjura inghitind in sec.Durerea de cap revenise, amplificandu-se cu fiecare pas. Avea un sentiment de deja-vu insa tacu, limitandu-se la spusele fetei; o gradina, trandafiri si nimic mai mult.
Sus In jos
Uroshita Karoline

Uroshita Karoline

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) - Pagina 2 Icon_minitimeMier Iun 22, 2011 3:41 am

-Stiu ca te cheama Gunji, insa pentru mine tot cutu dragut ramai, iar eu tot stapana ta sunt, momentan
Adoram jocul asta, era interesant si asta imi tot lipsise de cand am venit aici. Mult prea monotona viata din academia asta, iar eu uram lucrul asta. Imi continui drumul, intrand in gradina cu trandafiri. Momentan, doar trandafiri rosii se puteau vedea in jur insa, cu cat ne adanceam, culoare se schimba de la rosu la grena, de la grena pana la negrul pe care'l adoram, ajunsi in sfarsit in inima gradinei, unde foisorul pe a carui lemn se agatase acei trandafiri, iar acoperisul de cristal oferea un aer feeric locului asta. Ma apropii de o tufa de trandafiri proaspati infloriti, stand usor aplecata, mirosindu'le nectarul ametitor, zambind cald, parca vrajita
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Those Nights. (private.Karoline and me)
Sus 
Pagina 2 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Uroshita Karoline

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LaVey Academy :: Academie ~ Aripa de Est . :: Laboratorul de biologie-
Mergi direct la: