LaVey Academy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

LaVey Academy

Vârcolaci şi vampiri . Cât va mai rezista Academia ? Anime RPG

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Those Nights. (private.Karoline and me)

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
Yamato Gunji

Yamato Gunji

Data de înscriere : 20/06/2011

Those Nights. (private.Karoline and me) Empty
MesajSubiect: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 1:19 am

Continua sa se plimbe pe hol, in speranta ca va gasi laboratorul de biologie. Era imbracat neadecvat orei ce urma: un tricou larg alb negru ca diferite inscriptii pe el, blugi taiati pe alocuri de aceeasi culoare, parul ii completa imaginea dorita, avand usor tapat. Articolele vestimentare au fost accesorizate cu un bling argintiu, bratari subtiri ce defineau contrastul alb-negru. Avand in vedere ca aerul emenat nu era pe placul tuturor, acesta se conforma propriilor dorinte. Privirea i se atintise asupra unei usi asupra careia scria laborator de chimie,lucru ce il facuse sa se retraga. Nu avea chef de biologie, insa nu-si permitea sa lipseasca la prima sa ora.
Sus In jos
Uroshita Karoline

Uroshita Karoline

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 1:26 am

Nici nu trecuse bine dimineata ca eram deja groaznic de plicitisita. Stateam in sala de biologie, in ultima banca de la geam, privind ganditoare afara. Ii ignoram pe toti restul din clasa, fiind doar o durere de cap, mai ales ca faceau atat zarva, atat de devreme. Imbracata intr'o rochie neagra cu dantela si decolteu bocat, in stil artistocrat, fiind inca captiva in epoca cand inima mea de om a incetat sa mai bata. Aveam o mica palarioara pe cap, ce statea intr'o parte, iar de ea era prinsa un mic voal ce'mi acoperea doar ochiul drept, parul fiind prins la spate intr'un coc bogat, bretonul stand perfect deasupra ochilor
Sus In jos
Yamato Gunji

Yamato Gunji

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 1:32 am

Trase aer in piept, astfel incurajandu-se. Nu isi permitea si nici nu dorea sa lipseasca la prima ora, deoarece asta iar cauza din nou probleme, divergente ce le avuse si cu directorul din vhechea sa scoala. Apasa clanta si pasi in clasa, cautand cu privirea o banca libera, intre timp reusind sa analizeze clasa. Ofta, ridicand din spranceana si apropiindu-se de penultima banca. Lua loc, lasandu-si scaunul usor lasat pe spate si ducandu-si picioarele pe masa, asta pana cand avea sa vina profesorul. Se pare ca de data asta reusise sa fie punctul, lucru ce nu ii statea in caracter din pacate. De fapt, ajunse cu un sfert de ora inainte,cascand cand sesizeaza lucrul acesta. Era prima sa ora si acum , in mod normal, dormea .
Sus In jos
Uroshita Karoline

Uroshita Karoline

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 1:37 am

Nu mi'am luat ochii de pe geam nici cand cineva a intrat in clasa, nepasandu'mi de lucrul asta. Stateam pierduta in propriile ganduri, tinandu'mi coatele sprijinite de banca si barbia in palme, decolteul meu fiind mult mai evidentiat asa, fara ca eu sa'mi dau seama. Era mult prea devreme ca profesorul sa vina si simteam cum monotonia zilei de scoala ma cuprindea din nou, si nu era ceva pe placul meu deloc. Vedeam pe geam studenti carora inca nu le pasa de scoala, studenti mai mari ca mine in an, invidiindu'i caci ei isi puteau permite sa lipseasca, iar eu trebuia sa stau inchisa aici, ca un colibri intr'o colivie
Sus In jos
Yamato Gunji

Yamato Gunji

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 1:44 am

Isi intinse oasele amortite, ridicandu-se de pe scaun si urcandu-se pe masa, astfel incat sa o priveasca pe fata. Nici ca o sesizase,avand in vedere ca nu prea se uita in spate. Ridica o spranceana cand ii observa decolteul generos, trecandu-si limba peste buze. Trebuia sa recunoasca cu privire la asta, avea o mare slabiciune. Femeile erau inceputul si sfarsitul acestuia , indiferent de rasa, astfel avand tente de afemeiat.
- Sa inteleg ca imi voi petrece ora in compania ta?
Intreba, intre timp coborand de pe banca si reluandu-si locul, cu privirea asupra fetei. Mainile ii erau sprijinite de spatar, Gunji continuand sa-si muste buza inferioara.
Sus In jos
Uroshita Karoline

Uroshita Karoline

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 1:48 am

Auzindu'ti vocea, imi iau ochii de la geam, indreptandu'i asupra persoanei ce'mi vorbise. Mirosul de varcolac imi umpluse imediat narile, deci nu mi'a fost deloc greu sa imi dau seama din ce rasa faceai parte. Observand unde priveai mai tot timpul, imi iau coatele de pe banca si'mi indrept spatele, insa decolteul tot ramanea, dar totusi putin mai ascuns
-Depinde la ce te referi. Ora inca nu a inceput si am impresia ca nu va incepe prea curand, daca profesorul va lipsi si de la ora asta ca cea de data trecuta
Spun scapand un mic oftat, privind spre usa, apoi spre tine
Sus In jos
Yamato Gunji

Yamato Gunji

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 1:54 am

Realizand ca fata sesiza asupra carei parti a corpului ei si-a atintit Gunji privirea, isi dadu ochii peste cap stramband din buze usor deranjat. Cand era si el in sfarsit de o atmosfera de vis, fata se razgandi , nedorind sa ii permita chiar mai mult, precum bllondul dorea. Cand o auzi, ridica crispat din spranceana, incruntandu-se in scurt timp. Facuse un adevarat sacrificu sa fie si el prezent la o ora si sa nu vina profesorul?
-In schimb. Tu esti prezenta. Am impresia ca esti o companie mai placuta decat profesorul.Ai dori sa-mi demonstrezi ca am dreptate?
Murmura, ranjind pervers realizand ca aceasta stia deja ca e varcolac. Nu era dificil sa stie cine ce este si mai ales in cazul ei.
Sus In jos
Uroshita Karoline

Uroshita Karoline

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 2:03 am

Am ridicat din spranceana cand te'am auzit, gandind ca aveai ceva tupeu. Insa le ca sa ma astept din partea unui varcolan? Plus ca erai si nou aici daca nu ma inselam. Las un chicot malefic sa se auda, mai mult pentru mine, aranjandu'mi putin cutele de la rochie
-Oare chiar sunt? Nu ar trebui sa fi tu un cutu' cuminte, avand in vedere ca e prima ta ora de biologie? Sau vrei cumva sa iei lectii particulare de la mine, privind ''anatomia''?
Las un ranjet malefic sa'mi cuprinda buzele usor rosiatice de ruj, privindu'te fix in ochi
Sus In jos
Yamato Gunji

Yamato Gunji

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 2:08 am

Comportamentul fetei il obligase sa ranjeasca din ce in ce mai larg si pervers, aceasta fiind cu mult mai diferita. Avea tupeu, insa Gunji stia ca acest sentiment poate fi doar de aparenta. Isi trecuse limba peste buze, scotandu-si din buzunar o acadica albastra pe care si-o bagase in gura,fiind un adept al dulciurilor chiar si la varsta sa ianintata.
-Mai stii.Daca te oferi voluntara sa ma ajuti, eu nu te refuz. Bineinteles, n-as fi atat de nedrept incat sa profit de o lectie de anotomie din partea ta...sau poate ca da.Cine stie? Acum, trecand peste, te oferi scumpo?Te aventurezi cu mine?
Intreba retoric, sprijinindu-se mai mult in mainile sce erau fixate pe spatarul scaunului,intinzandu-se spre afat astfel incat sa fie mai apropiat de ea. Nu il deranjase momentul in care ii spuse"cutu", insa nici satisfactia nu era de partea sa.
Sus In jos
Uroshita Karoline

Uroshita Karoline

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 2:13 am

Continuam sa ranjesc larg, ascultand tot ce aveai de spus cu un anume interes, cum faceam deobicei cand cineva mi se parea mai diferit. Radeam in sinea mea de cuvintele tale, vazand ca te apropiai din ce in ce mai mult, facand si eu la fel, fiind doar la cativa cm de chipul tau
- Nu esti tu unul dintre acei aventurieri care ramane mereu cu ochii in soare? Lectiile mele nu sunt pentru animalutele ca tine, prefer sa fac disectii pe ele, insa, te'as lua la mine acasa sa'mi ti de urat si sa ma joc cu un cutu atat de dragut ca tine
Imi trec varful degetelor peste obrazul tau, reluandu'mi locul dinainte, cu spatele drept, chicotind usor malefic
Sus In jos
Yamato Gunji

Yamato Gunji

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 2:17 am

Atentia i-a fost captata de mana acesteia ce ii atingea obrazul, privind-o usor surprins. Chiar avea tupeu iar Gunji o admira pentru asta, insa nu avea sa o considere una dintre exceptii.
-Disectii spui?
Repeta, intre timp reluandu-si locul, pozitia nepermitandu-i sa stea prea mult astfel. Isi duse barboa pe unul dintre antebrate, continuand sa o priveasca:
-Pai si vrei tu sa-mi duci dorul dupa asta?Sau ti-e teama ca m-ai pierde si nu vrei sa suferi pentru asta de pe acum?
Intreba retoric, dand indiferent din umeri. Nu punea accent pe acest mic joculet, fiind doar pentru propriul amuzament.
Sus In jos
Uroshita Karoline

Uroshita Karoline

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 2:20 am

-Cum as putea sa'ti fac asta, tocmai tie. Mi s'ar frange inima daca nu te'as mai vedea, in fiecare zi, stand in fata mea, si privindu'mi decolteul
Mimez un planset elegant, ca de aristocrata, cum faceam in vechiurile timpuri cand vroiam ca barbatii sa ne compatimeasca si sa ne acorda mai multa atentie. Chicotesc din nou, privind spre usa, apoi spre ceas. Clar profesorul nu venea nici de data asta. Imi indrept privirea asupra ta, ranjind malefic
-Deci, cutu asta are un nume, sau trebuie eu sa'ti dau unul? Ce zici, nu ai vrea sa'ti fiu eu stapana? Am sa te ingrijesc, am sa te hranesc cu tot ce'i mai bun, iti voi face baita de doua ori pe spatamana, te las sa dormi cu mine in pat!
Sus In jos
Yamato Gunji

Yamato Gunji

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 2:26 am

Vazand ca privirea fetei i s-a indreptat spre ceas, se uita si el, realizand acelasi lucru ce probabil si ea sesiza.Ofta, fiind deranjat de lipsa profesorului. Daca astia clar dormea, insa , ora aceasta nu avea de gand sa fie compusa de minute de pierdere.
-Cutu e tentat. Insa si-a gasit stapana dinainte ce i-a dat nume.Gunji! Insa, partea cu dormitul in patul tau, sa stii ca as putea s-o accept fara vreo remuscare.
Zise, dand pozitiv din cap,intre timp trecandu-si limba peste acedea. Nu putea fi ironic in astfel de situatie, avand in vedere ca aceasta ii furase deja sarcasmul.
-Insa, tu ti-ai gasit stapan sau trebuie sa ma ocup de imblanzirea fiarei din tine?
Intreba, punand accent pe fiecare cuvant, acest lucru crezand ca este ceea ce cauta. O distractie pentru o zi, bineinteles, asta dupa ce o convinge
Sus In jos
Uroshita Karoline

Uroshita Karoline

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 2:30 am

-Scumpule, fiara din mine nu poate fi imblanzita niciodata, si sigur nu de un cutu atat de dragut ca tine. In plus, eu vin din epoca aristocrata, nu din epoca bordelurilor, nu'i asa?
Te privesc cu un aer superior, analizandu'ti fiecare detaliu al chipului. Erai foarte interesant pentru un varcolac, si, aveam impresia ca ziua mea tocmai si'a pierdut monotonia
-Insa, sa sti ca nu m'as deranja daca m'ai scoate de'aici. Sun foarte plictisita, si in curand simt ca te voi lasa pentru a dormi pe mine. Sau sa inteleg ca un cutu dragut nu'i poate oferi unei fete distractia cuvenita?
Sus In jos
Yamato Gunji

Yamato Gunji

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 2:36 am

Ii asculta intrebarile retorice, ridicand des din sprancene.
-Ma simt ofensat. Voi lua intrebarile tale drept propuneri.
Murmura, dand negativ din cap.Nu ii venea sa creada cat de inferior il credea, avand in veder ca el isi stia limitele , aidoma puterile. Ofta , dupa care trase aer in piept, simtind cum treptat ramane fara acest element vital. Se ridica de pe scaun, intinzandu-i mana dupa care si-o retrage, dand senzatia de nesimtire:
-Ah da. Uitasem. Nu sunt servitorul nimanui. Ce grosolan din partea mea sa imi retrag intentia. Insa, avand in vedere ca sunt un animal nou nout pe aici, cred ca te-ai putea oferi sa-mi cumperi zgarduta si sa-mi arati imprejurimile. Oricum, promit ca nu musc.
Sus In jos
Uroshita Karoline

Uroshita Karoline

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 2:41 am

Iti privesc mana pe care ai retras'o, ramanand calma si indiferenta la gestul tau. Ma ridic din banca, asezandu'mi rochia frumos, silueta mea subtire si marimea sanilor vazandu'se mult mai bine acum
-Cred ca va trebui cat de curand sa'ti cumpar o zgarda si o lesa, altfel cred ca te vor prinde hingherii. Si stai calm dragule, nu stiu care dintre noi ar musca mai rau
Ranjesc larg, lasandu'mi coltii groaznic de ascutitit si lungi la vedere, luand'o inainte. Deschid usa si ies direct pe hol, fara sa ma uit in jurul meu, gandindu'ma unde sa merg ca sa nu ma mai plictisesc. Scoala asta era foarte monotona, doar gradina ce era de ea, si labirintul, in rest mai ramanea doar caminul unde'mi era camera
Sus In jos
Yamato Gunji

Yamato Gunji

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 2:46 am

Ceea ce tocmai afirmase fata il puse pe ganduri, sunandu-i a provocare pe care nu o putea evita cu usurinta.Isi indrepta spatele,simtindu-si tot corpul amortit . Pasi pe urmele fetei, dupa care privi holul.Se apropie de aceasta profitand de momentul de neatentie, in care probabil se gandea la locul pe care sa il aleaga. Isi duse o mana pe talia acesteia, trecandu-si buzele peste gatul acesteia.
-Vezi tu, varcolacii n-au colti, insa sunt inzestrati cu reactii si capacitatea de a memora, acestea fiind mai dezvoltate decat la voi. Inafara de colti, nu gasesc nimic atractiv la aceasta rasa.
Spuse, retragandu-si mana si zambind slab. Ce pacat ca nu-si putea infinge coltii in gatul ei, insa din pacate, nu era vampir pentru a avea aceasta posibilitate.
Sus In jos
Uroshita Karoline

Uroshita Karoline

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 2:51 am

M aincrunt usor cand iti simt mana pe talia mea si limba pe gatul meu. Daca ai fi fost in epoca mea, ai fi fost mort pana acum insa m'am abtinut, luand un aer indiferent, rasufland usurata cand ai terminat caci nu stiu cat mi'as fi pastrat calmul. Continui sa merg, vrand sa ies cat mai repede din locul asta, insa nu ma grabeam
-Sti foarte putine despre vampiri, cutulache, Inafara de lucrurile pe care le'ai enumerat despre rasa ta, noi suntem cu mult mai superiori. Fiecare avem puterile de baza: teleportarea, puterea, agilitatea, viclenia si multe altele si, pe langa astea, fiecare avem o putere semnatura, una mai mare decat cealalta, astfel incat, la unii vampiri, puterile le sunt sigilate, asemenea mie. Nu subestima vampirii doar pentru ca nu'i cunosti, la fel cum nici eu nu o fac cu rasa ta
Ranjesc malefic, deschizand usile scolii, iesind din aceasta
Sus In jos
Yamato Gunji

Yamato Gunji

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 2:55 am

Asculta cum dorea sa il faca sa inteleaga faptul ca acele specii demne de mila ii sunt superioare, incercand cu greu sa se abtina , avand in vedere ca asta il amuzase. Continua sa paseasca pe urmele sale, nestiind unde il alta parte sa mearga.
-Nu-mi pasa. Sunteti specii inferioare noua si n-aveti cum sa va comparati cu varcolacii. Sau, iti place sa iti infingi adanc coltii in gatului unui om lipsit de aparare?
Intreba, stiind ca si el facea asta, insa nu avea cum sa il incrimineze fata avand in vedere ca nu stia nimic in legatura cu el, bineinteles evitand amanuntul ca este varcolac. Ofta, incruntandu-se cand iesi din cladire, privind-o cu subinteles. Dorea sa stie unde merg acum, desigur, asta pentru a sti daca are rost sau nu sa o urmeze.
Sus In jos
Uroshita Karoline

Uroshita Karoline

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 3:04 am

Auzind ce ai spus, ma opresc in loc de'a dreptul socata, simtind cum nervii mi'au fost activati. Ma intorc spre tine, de'a dreptul furioasa, emanand o aura demonica mare, amenintatoare
-In viata ta de caine sa nu mai zici asa ceva! Poate ca in ochii tai sunt un vampir ca oricare altii insa eu nu consum sange!
Spun rastit, fiind in stare sa te omor dintr'o miscare insa ma abtin, incercand sa ma calmez. Ma intorc cu spatele la tine, reveind la normal. Uram gustul de sange, nu am mai consumat de foarte multi ani si din cauza asta eram atat de slabita. Nu semanam cu un vampir deloc. Nu'mi puteam folosi puterile la nevoie caci lipsa sangelui le'a dat pe zero, si nici sa'mi activez puterea semnatura nu puteam, necesitand multa energie pe care nu o aveam
-Haide, mergem sa'ti arat labirintul
Spun indreptandu'ma spre el
Sus In jos
Yamato Gunji

Yamato Gunji

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 3:09 am

Se opri din mers in momentul in care emana aura demonica, privind-o curios. Cand ii spuse ca ea nu bea sange, gesticula cu maini prin aer, dand negativ din cap. Il facuse caine, insa trebuia sa recunoasca, pentru vampiri asta era.
-Si tie ce apelativ ar trebui sa iti atribui? Viata ta de liliac?
Intreba usor deranjat, lasand un ranjet fortat sa ii prevesteasca starea si aerul pe care replica acesteia i-l provocase.
-Uite ce e micuto. Ori lasi amenintarile deoparte, ori iti voi demonstra ca un varcolac e ma puternic decat rasa ta. Nu ma provoca, nu sunt genul ce tine cont de loc, timp si sexul persoanei.Asa ca data viitoare gurita mica sau iti voi toci coltii.
Murmura , incercand sa para calm, insa era o persoana prea impulsiva pentru a reusi sa se controleze.
Sus In jos
Uroshita Karoline

Uroshita Karoline

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 3:14 am

-Faci cum vrei. N'ai decat sa ma omori, putin imi pasa. Nu imi voi tine gura doar pentru ca cineva mi'o cere. Sunt o persoana libera, fac ce vreau, gandesc ce vreau si spun ce vreau. Daca nu intelegi, nu ai decat sa interpretezi cum vrei iar daca te'am jignit, n'ai decat sa pleci. Nu stau sa ma cert acum pe superioritatea raselor noastre. Nu sunt patriota, nu tin cu nici una dintre rase ci doar ti'am spus sa nu ma subestimez, ca vampir fiind, iar tu ca varcolac.
Spun cu un ton calm, continuand sa merg fara ca macar a privi in alta parte decat inainte. Era alegerea ta daca ma urmai sau plecai, nimeni nu te obliga sa stai cu mine, in nici un caz eu, insa mi'ai adus o jignire mai mare decat ti'am adus'o eu la faza cu cainele. Pentru un vampir ce'si risca viata pentru a nu mai pune gura de snage de orice fel in gura, sa'i spui ca facea totusi asta, era prea mult de suportat

Sus In jos
Yamato Gunji

Yamato Gunji

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 3:20 am

Sesiza din momentul in acre afta ii spuse ca gresise, faptul ca se inselase, insa la ce orgoliu avea, clar nu dorea sa accepte acest lucru si sa-l recunoasca. Vocavularul sau era limitat si acesta nu continea "imi pare rau". I se pare o replica jignitoare la adresa varcolacilor, de aceea ii instruise pe ceilalti ca aceasta propozitie nu trebuie folosita decat in cazuri speciale la modul serios. Murmura cateva injuraturi, urmand-o:
-Pai daca n-as mai merge, nu m-as rataci. Vezi tu, spre deosebire de tine, ma las imblanzit ceva timp de un vampir, cel putin daca se dovedeste a fi o fata. Pe masculi nu ii pot suporta, insa nu am de gand sa imi schimb perceptia in privinta lor. Si in plus, spuneai de o lectie de anatomie. Cand o vei expune? Ai zis atatea insa faci putine. Spui ca ai efectul intarziat!
Zise, apropiindu-se de ea, ducandu-si ambele brate in jurul gatului acesteia, sprijinindu-se usor de corpul ei. Era sigur ca avea sa recationeze, insa n-avea de gand sa o lase atat de usor
Sus In jos
Uroshita Karoline

Uroshita Karoline

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 3:24 am

Oftez usor cand iar te cateri pe mine, dandu'ti incetul, nu dureros, un cot in stomac numai ca sa te dai jos de pe mine. Dar stiam ca erai afemeiat, nu gluma. Te privesc cu coada ochiului, ranjind malefic
-Nu te condam, barbatii vampiri sunt prea obsedati de superioritate cand, pe mine nu ma intereseaza absolut deloc. Nu ma intelege gresit, nu eu mi'am dorit sa fiu vampir, la inceput am fost un simplu muritor si mi'as fi dorit sa raman asa. Iar cat despre imblazire si despre lectie, toate la timpul lor scumpule. Nu grabi lucrurile, nu sunt o usuratica precum ai crede tu
Privesc inainte observand ca am ajuns la labirint, si nu ezit deloc, intrand in el. Stiam bine traseul, fusesem de foarte multe ori aici, slabe sanse sa ma ratacesc
Sus In jos
Yamato Gunji

Yamato Gunji

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 3:27 am

Isi duse mana la nivelul abdomenului, dand indiferent din umeri. Din pacate pentru ea, nu-lafectase deloc cotul primit, ba dimpotriva,ii demonstrase faptul ca anii ce au ajutat la contemplarea trupului sau nu au fost pierduti degeaba.
-Nu te cred o usuratica.
Murmura,dand negativ din cap si ofta usor dezamagit de reactia ei.Cine o facuse usuratica?Isi relua pozitia, ducandu-si mana dreapta in jurul taliei acesteia,zambind slab.
-Nici inferioara nu te mai cred.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Those Nights. (private.Karoline and me)   Those Nights. (private.Karoline and me) Icon_minitime

Sus In jos

Those Nights. (private.Karoline and me)
Sus 
Pagina 1 din 4Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Uroshita Karoline

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LaVey Academy :: Academie ~ Aripa de Est . :: Laboratorul de biologie-
Mergi direct la: