LaVey Academy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

LaVey Academy

Vârcolaci şi vampiri . Cât va mai rezista Academia ? Anime RPG

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Filth in the beauty

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
AutorMesaj
Shadow Kai

Shadow Kai

Data de înscriere : 20/06/2011

Filth in the beauty - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Filth in the beauty   Filth in the beauty - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 12:46 am

Rezumarea primului mesaj :

Kai iesi din cimitir cu mainile in buzunar indreptandu-se cu pasi marunti catre strada.Langa cimitir,era un spital parasit.Ridica scurt din umeri indreptandu-se spre acea cladire.
Sus In jos

AutorMesaj
Shadow Kai

Shadow Kai

MesajSubiect: Re: Filth in the beauty   Filth in the beauty - Pagina 3 Icon_minitimeMier Iun 22, 2011 1:49 pm

-Mi-ai ascuns atatea lucruri...si tot nu ai vrut sa-mi zici! Acum mi-a ajuns...mi-a ajuns sa ma tot rog de tine.Acum...lasa-ma! Pentru totdeauna...,spuse el pe o voce stinsa.
Sus In jos
Marion Azerh

Marion Azerh

MesajSubiect: Re: Filth in the beauty   Filth in the beauty - Pagina 3 Icon_minitimeMier Iun 22, 2011 1:53 pm

- Mi-am dat seama abia cu putin timp in urma cine esti defapt. Nu am crezut ca am dreptate atunci cand am spus ca te inteleg prima data. Apoi am inceput sa o fac si dupa, mi-am dat seama de ce te inteleg. Pentru ca si pe parintii tai i-am inteles. Inainte sa fie omorati de el, am vorbit cu ei... Imi pare rau pentru tot ! Daca as fi stiut ...
Ma opresc, cazand pentru a mia oara pe pamant.
Sus In jos
Shadow Kai

Shadow Kai

MesajSubiect: Re: Filth in the beauty   Filth in the beauty - Pagina 3 Icon_minitimeMier Iun 22, 2011 11:46 pm

-Chiar nu ma mai intereseaza ce spui tu in momentul de fata,spuse el rece.Trebuia sa-mi spui indiferent daca era dureros pentru mine.Dar nu ai facut-o.Ai fugit si ai facut-o pe victima...,isi dadu el ochii peste cap si o lua la pas usor.
Sus In jos
Marion Azerh

Marion Azerh

MesajSubiect: Re: Filth in the beauty   Filth in the beauty - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Iun 23, 2011 12:16 am

- Nu aveam de unde sa stiu ca esti fiul un miliardar pe care-l cu noscusem acum multi ani. Nu ti-am ascuns nimic...
M-am gandit cateva secunde, apoi mi-am dat seama... Am reflectat la spusele lui Kai, si el probabil credea ca eu ii omorasem parintii. Asta ar fi explicatia pentru comportamentul sau si pentru faptul ca-mi spunea ca am facut pe "victima", desi nu eram.
Sus In jos
Shadow Kai

Shadow Kai

MesajSubiect: Re: Filth in the beauty   Filth in the beauty - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Iun 23, 2011 1:05 am

-Si da,mi-am dat seama ca tu nu mi-ai omorat parintii...dar nu ma intereseaza,clatina din cap mergand in continuare.
Sus In jos
Marion Azerh

Marion Azerh

MesajSubiect: Re: Filth in the beauty   Filth in the beauty - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Iun 23, 2011 6:49 am

- Bine atunci, lasule. Ai in sfarsit sansa sa descoperi totul, dar orgoliul te impiedica sa faci ce e corect.
Nu imi trebuia neaparat pumnalul pentru a ma omori si a scapa de blestemul sau. Ajungea doar sa mor. Mi-am scos un colt ascutit din interiorul rochiei, dar inainte sa ma sinucid, trebuia sa mai fac ceva.
- Inainte sa pleci, lasule, afla ca mama ta, ea ar mai putea fi in viata...
Lacrimile ma podidesc, apoi imi infing obiectul ascutit in stomac.
Sus In jos
Shadow Kai

Shadow Kai

MesajSubiect: Re: Filth in the beauty   Filth in the beauty - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Iun 23, 2011 6:57 am

-O voi gasi singur...,adauga el.Moarte placuta,spuse el pe un ton foarte rece cum nu o mai facuse niciodata.Nu-i venea nici lui sa creada ca ii zice chiar ei cuvintele alea.Tinea la ea...dar era prea distrus.
Sus In jos
Marion Azerh

Marion Azerh

MesajSubiect: Re: Filth in the beauty   Filth in the beauty - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Iun 23, 2011 7:00 am

Nu eram nici pe departe impacata, iar moartea m-ar fi eliberat de ura sa probabil, nu eram atat de puternica si curajoasa incat sa il infrunt.
Mi-am scos acel cutit improvizat , apoi l-am aruncat, asteptand sa mor incet si dureros, datorita pierderii sangelui.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Filth in the beauty   Filth in the beauty - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

Filth in the beauty
Sus 
Pagina 3 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LaVey Academy :: Înafara oraşului. :: Cimitir.-
Mergi direct la: