LaVey Academy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

LaVey Academy

Vârcolaci şi vampiri . Cât va mai rezista Academia ? Anime RPG

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Should I curse you?

In jos 
+3
Marion Azerh
Claim Norway
Lissa Salander
7 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
AutorMesaj
Lissa Salander

Lissa Salander

Data de înscriere : 20/06/2011
Varsta : 31

Should I curse you? - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Should I curse you?   Should I curse you? - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iun 20, 2011 2:03 am

Rezumarea primului mesaj :

Stateam in a doua banca de langa geam nerabdatoare sa incepem cursul.Imi placea Magia Neagra si voiam sa invat tot mai mult.
Sus In jos

AutorMesaj
Uroshita Karoline

Uroshita Karoline

MesajSubiect: Re: Should I curse you?   Should I curse you? - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 4:42 am

-Nu sunt genul ce critica sau face diferente insa eu una imi stiu locul, spre deosebire de altii. In plus, nu cred ca am cochetat mai deloc cu domnul profesor de a trebuit sa iasa atata scandal din lucrul asta
Oftez usor, privind spre persoana ce tocmai a intrat, zambindu'i bland
-Buna
Sus In jos
Veronique Vigée-Lebrun.

Veronique Vigée-Lebrun.

Data de înscriere : 19/06/2011

MesajSubiect: Re: Should I curse you?   Should I curse you? - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 4:44 am

Hei, spuse privind-o pe fata ce tocmai intrase. Îi zâmbi cald, apoi o privi pe Karoline. Fiecare cu părerea lui, spuse oftând scurt.
Sus In jos
Uroshita Karoline

Uroshita Karoline

MesajSubiect: Re: Should I curse you?   Should I curse you? - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 4:46 am

-Asa este
Spun scurt inchizandu'mi ochii doar pentru a reflecta putin. Poate ca viata aici nu era chiar atat de monotona pe cat am crezut'o. Imi iau cartea de magie, incepand sa citesc iar, inca incurcandu'ma in multe privinte
Sus In jos
Michelle Kail

Michelle Kail

Data de înscriere : 21/06/2011

MesajSubiect: Re: Should I curse you?   Should I curse you? - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 4:52 am

Intru inauntru si ma asez la o banca , il privesc pe domnu profesor care parea cam trist.
Profu... Sa intamplat ceva mai devreme aici ?De sunte-ti asa ?
Sus In jos
Veronique Vigée-Lebrun.

Veronique Vigée-Lebrun.

MesajSubiect: Re: Should I curse you?   Should I curse you? - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 4:53 am

O privi pe fata cea nouă, iar apoi pe Claim.
S-au întâmplat mai multe, spuse ea încet, şi oftă.
Sus In jos
Claim Norway

Claim Norway

MesajSubiect: Re: Should I curse you?   Should I curse you? - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 4:57 am

Mda... cam multe . Hai sa incepem.spun eu schimband subiectu si privind-o pe leva noua.
Cele doua eleve sa vina in fata . Karoline si Michelle . Va rog sa va prezentati , asta daca va cunoasteti deja ...
Spun eu pe un ton bland incercand sa imi revin.
Sus In jos
Veronique Vigée-Lebrun.

Veronique Vigée-Lebrun.

MesajSubiect: Re: Should I curse you?   Should I curse you? - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 4:58 am

Încearcă să te calmezi, a trecut, îi trasmise prin telepatie bărbatului şi îi zâmbi cald. Le privi pe cele două fete.
Sus In jos
Claim Norway

Claim Norway

MesajSubiect: Re: Should I curse you?   Should I curse you? - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 5:02 am

Incerc , dar chiar ma durut ce mi-a zis ...sincer , nu o credeam sa fie asa de ... ranita. I-am vazut sufletul. Daia sunt asa ...ii trimit inapoi lui Veronique si revin putin catre clasa . Privindu-le pe cele doua.
Sus In jos
Veronique Vigée-Lebrun.

Veronique Vigée-Lebrun.

MesajSubiect: Re: Should I curse you?   Should I curse you? - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 5:04 am

Toţi suntem afectaţi, înţeleg cum te simţi, dar nu lăsa asta să te supere. E un lucru minor, va trece ca toate celelalte, îi răspunde şi oftă scurt.
Sus In jos
Michelle Kail

Michelle Kail

MesajSubiect: Re: Should I curse you?   Should I curse you? - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 5:07 am

Merg in fata si incep sa ma prezint .
Eu sunt Michelle Kail, o antrenoare de lupi. Sun varcolac dar nu insist sa controlez puterea fizica sau a transformari.Doresc sa acaparez mai multe cunostinte asupra mai multor chesti misterioase a lumii acestea si va rog sa nu ma suparati . Nu doresc sa am conflicte cu voi .
Fac o mica plecaciune si ma duc la banca privindu-l din nou pe profesor.
Sus In jos
Claim Norway

Claim Norway

MesajSubiect: Re: Should I curse you?   Should I curse you? - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 5:42 am

O privesc pe Michelle si ii zambesc linistitor . Macar era un varcolac cu respect .
Imi iau cartile si incep sa le pun la elevi pe banca .
Poftiti , va rog sa deschideti la pagina 20 . Este o vraja usoara memoratio si cand sunteti gata , vom merge dincolo sa o exersam spun catre ei serios.
Sus In jos
Veronique Vigée-Lebrun.

Veronique Vigée-Lebrun.

MesajSubiect: Re: Should I curse you?   Should I curse you? - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 5:51 am

Şatena zâmbi cald privind-o pe Michelle şi deschise cartea.
Sus In jos
Michelle Kail

Michelle Kail

MesajSubiect: Re: Should I curse you?   Should I curse you? - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 6:07 am

Deschid cartea si incep sa o citesc .
Era interesant si greu . Dar usor usor incep sa pricep cum venea asta .
Am terminat de memorat !spun eu ridicand mana ca semn ca am terminat.
Sus In jos
April Saklad

April Saklad

MesajSubiect: Re: Should I curse you?   Should I curse you? - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 6:11 am

Am intrat pe usa fiind in plin extaz. Cand am zarit elevii si probabil pe un profesor, m-am inrosit.
- imi scuzati nepolitetea. Ar fi trebuit sa bat. Regret de deranj, eram atat de incantata incat am uitat ca sala s-ar putea sa fie ocupata.
Ma indepartam zambind, sperand sa nu fi comis vreo gafa din prima zi.
Sus In jos
Claim Norway

Claim Norway

MesajSubiect: Re: Should I curse you?   Should I curse you? - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 6:17 am

Ma uit in jur si o vazusem pe Michelle.
Bravo... a mai terminat si restu ?

O vad pe tanara profesoara si ii zambesc .
Se mai intampla , daca doriti puteti intra . Noi memoram momentan o vraja . Dumneavoastra , ce materie predati ?spun catre ea .
Sus In jos
Veronique Vigée-Lebrun.

Veronique Vigée-Lebrun.

MesajSubiect: Re: Should I curse you?   Should I curse you? - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 6:19 am

Am terminat şi eu, spuse şatena zâmbind şi o privi pe tânăra ce tocmai intrase.
Sus In jos
April Saklad

April Saklad

MesajSubiect: Re: Should I curse you?   Should I curse you? - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 6:21 am

- Nu as vrea sa va retin. Predau magie alba, neagra si biologie. Oricum, imi cer mii de scuze din nou dragi elevi si dumneavoastra domnule profesor.
Am iesit pe usa zambind, dar cand m-am vazut afara din incapere mai aveam putin si-mi faceam cruce. Am dato-n bara ...
Sus In jos
Claim Norway

Claim Norway

MesajSubiect: Re: Should I curse you?   Should I curse you? - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 6:25 am

Si eu care credeam ca sunt singurul la magie neagra . Eu decat atat predau . Eh, curand o sa terminam si noi ,dar cum doriti . Mai este o sa la dupa noi . Mergeti acolo pana terminam si o sa vin sa va chem pentru urmatoarea ora. spun eu calm.
Sus In jos
April Saklad

April Saklad

MesajSubiect: Re: Should I curse you?   Should I curse you? - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 6:29 am

L-am auzit si nu ma puteam abtine sa nu-i raspund.
- Sigur, voi astepta.
Apoi am plecat spre sala de magie alba si dusa am fost.
Sus In jos
Uroshita Karoline

Uroshita Karoline

MesajSubiect: Re: Should I curse you?   Should I curse you? - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 8:07 am

-Doamne, cat de greu poate fi sa inveti asa ceva?
Spun mai mult pentru mine caci eu inca ma chinuiam sa o retin. Nu'mi placuse niciodata latina chiar daca limba mea de origine avea latina ca baza. Invatasem romana cu mult mai usor insa latina asta mi se parea o bataie de cap. Oftez adanc, continuand sa'mi citesc vraja, incruntandu'ma usor
Sus In jos
Lissa Salander

Lissa Salander

Varsta : 31

MesajSubiect: Re: Should I curse you?   Should I curse you? - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 10:20 am

Am memorat imediat vraja si apoi am ramas tacuta privindo fix pe fata-varcolac.Eram fascinata de varcolaci si miar fi placut sa pot sta intro zi la taclale cu ea.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Should I curse you?   Should I curse you? - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

Should I curse you?
Sus 
Pagina 3 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
 Subiecte similare
-
» Curse of the past

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LaVey Academy :: Academie ~ Aripa de Est . :: Clasele de Magie neagră-
Mergi direct la: