Autor | Mesaj |
---|
Marion Azerh
| Subiect: Re: Should I curse you? Lun Iun 20, 2011 11:36 am | |
| - Pentru ca nu am avut niciodata
Imi placea personalitatea ei, dar imi parea oarecum falsa. As fi vrut s-o cunosc mai bine pe tanara... macar pe cineva. | |
|
| |
Lissa Salander
| Subiect: Re: Should I curse you? Lun Iun 20, 2011 11:42 am | |
| -Ei bine...teoretic vorbind trebuie sa incepi odata si odata sa ai incredere in cineva.E ataat de plictisitor sa nu ai cu cine sa comentezi "tandretea profesorilor". Spun zambind malefic la ultima parte. | |
|
| |
Marion Azerh
| Subiect: Re: Should I curse you? Lun Iun 20, 2011 12:07 pm | |
| Sa zicem ca m-ai convins. M-am reintors in banca, dar nici ca aveam de gand sa fiu atenta la tancraneala profesorului. | |
|
| |
Uroshita Karoline
| Subiect: Re: Should I curse you? Lun Iun 20, 2011 12:31 pm | |
| -Sa inteleg ca aveti o problema cu felul meu de'a fi? Intreb pe un ton aspru, groaznic de rece, privindu'le pe cele doua ce tot comentau cu un aer de parca as fi dat orice numai sa le vad moarte -Daca da, dati'ma in judecata si pastrati'va comentariile pentru voi | |
|
| |
Marion Azerh
| Subiect: Re: Should I curse you? Lun Iun 20, 2011 12:35 pm | |
| - Nu am nimic cu tine sau felul tau de a fi, e ceva cu mine. Nu prea i-am acordat atentie tinerei care nu a inteles bine intentiile mele. Nici nu o condamn... Sunt o singuratica. | |
|
| |
Uroshita Karoline
| Subiect: Re: Should I curse you? Lun Iun 20, 2011 12:38 pm | |
| -Ah, inteleg. Sarmanii varcolaci, mereu niste caini rataciti, se pare Chicotesc rautacios, intorcandu'ma asupra cartii mele pe care vroiam sa o termin pana la sfarsitul zilei | |
|
| |
Marion Azerh
| Subiect: Re: Should I curse you? Lun Iun 20, 2011 12:43 pm | |
| Bineinteles ca replica ei mi-a ajuns pana la urechi, dar nu am bagat de seama. Cum spuneam, nu pot fi inteleasa aici. As fi vrut totusi sa se termine odata ora, si aveam toate sansele pentru a mi se indeplini dorinta, profesorul fiind destul de absent. Ce pierdere... | |
|
| |
Claim Norway
| Subiect: Re: Should I curse you? Lun Iun 20, 2011 1:36 pm | |
| Presupun ca atatia elevi o sa am la aceasta ora . spun eu dezamagit dar revenindu-mi la starea de dinainte . Karoline , vino in fata . ii spun prin telepatie si zambesc din coltul gurii. Vreau sa v-o prezint pe noua eleva . Spun eu fara sa dau importanta discutiilor din sala si aurelor negative. | |
|
| |
Veronique Vigée-Lebrun.
| Subiect: Re: Should I curse you? Lun Iun 20, 2011 1:47 pm | |
| O priveşte ciudat pe fata vârcolac şi strâmbă din nas. Cât de impertinetă poţi fi. Să comentezi când sunt atâţia vampiri pe aici. Crezi că dacă eşti prietenă cu Damien, asta te va ajuta cu ceva? întrebă. O privi pe Karoline şi zâmbi cald şi vesel.
Ultima editare efectuata de catre Veronique Vigée-Lebrun. in Mar Iun 21, 2011 12:07 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Marion Azerh
| Subiect: Re: Should I curse you? Lun Iun 20, 2011 1:53 pm | |
| Ma scuzi dar comentariile mele nu ar trebui sa te deranjeze pe tine sau alti vampiri. De fapt, ce caut intr-o clasa unde nu mai exista altii asemeni mie, oricum... Degeaba incerc sa ma schimb, pentru ca sunt respinsa mereu. Nu trebuia sa vin la curs doar de dragul de a incerca sa ma schimb, sa iau parte la astfel de lucruri cu care nu sunt obisnuita ! Ma ridic si dau sa ise pe usa. | |
|
| |
Claim Norway
| Subiect: Re: Should I curse you? Lun Iun 20, 2011 1:57 pm | |
| O opresc puternic si brusc ,si tind sa o privesc serios. Domnisoara , stai aici. Nu dorim conflicte . Stiu ca urasti sa te intelegi , cu mine , ca profesor . Si cu ei , ca elevi ... diferiti de tine . Am mai avut elevi ca tine , chiar si prieteni... nu ar trebui sa "fugi" de ei in felul asta . Esti puternica?Arata-le ... dar mintal.spun catre ea serios dar foarte intelept. | |
|
| |
Veronique Vigée-Lebrun.
| Subiect: Re: Should I curse you? Lun Iun 20, 2011 1:57 pm | |
| Îşi dădu ochii peste cap. Zâmbi ironic, întrebându-se ce va face dragul de Damien când va afla. Nu că i-ar fi păsat, oricum.
Ultima editare efectuata de catre Veronique Vigée-Lebrun. in Mar Iun 21, 2011 12:08 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Marion Azerh
| Subiect: Re: Should I curse you? Lun Iun 20, 2011 2:01 pm | |
| Sa dovedesc ceva celor care nu asculta e o pierdere de timp. Iar tu, ar trebui sa-ti revizuiesti comportamentul... Nu ai decat sa-ti seduci toate elevele, dar macar fa-o subtil. Ce profesor esti tu ? Perfect exemplu am in tine, dar pacat ca eu nu le pot inmuia pe ele doar cu o atingere si cateva cuvinte dulci, care se vor evapora. Ma desprind de profesor si nici nu indraznesc sa-mi privesc " colegele ". | |
|
| |
Claim Norway
| Subiect: Re: Should I curse you? Lun Iun 20, 2011 2:05 pm | |
| O trag inauntru din nou , destul de puternic . Domnisoara , incerc sa devin un prieten . Nu un profesor nesuferit , fara viata si fara pic de expresie . Nu doresc decat sa fiu bun, sa nu va simtiti singuri. Dar daca tu doresti asta , si sa ratacesti in uitare ... bine ,nu te mai opresc . spun catre ea , dandu-i drumu privind in alta parte , muscandu-mi buza din cauza maniei si dezamagiri. | |
|
| |
Veronique Vigée-Lebrun.
| Subiect: Re: Should I curse you? Lun Iun 20, 2011 2:08 pm | |
| Eşti cam nesimţită, spuse destul de nervoasă şi se ridică din bancă fiind într-o clipă lângă cei doi. Am auzit că eşti prietenă cu Damien şi desigur, îţi permiţi să faci pe dura fiindcă el e Cel Ales de javre, dar scumpo te înşeli. Dintre mine şi el, eu sunt ce mai puternică, aşa că ciocu' mic şi nu mă calcă pe nervi, adăug mârâind.
Ultima editare efectuata de catre Veronique Vigée-Lebrun. in Mar Iun 21, 2011 12:09 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Marion Azerh
| Subiect: Re: Should I curse you? Lun Iun 20, 2011 2:10 pm | |
| Decand sa ai viata si expresie inseamna sa seduci eleve, tu fiind un profesor ? In plus, am dovedit destule cand am hotarat sa-l ajut pe Kay in padure, nepasandu-mi de un stupid conflict din trecut. tu imi ceri mie sa ma schimb, care sunt in plin proces si constienta, dar le dai cale libera Karolinei si Veroniquei sa ma batjocoreasca. Unde naiba e dreptatea, " domnule profesor " , atunci cand doar eu sunt nevoita sa cedez ? Nu am mai bagat-o in seama pe Veronique si am iesit pe usa de data aceasta. | |
|
| |
Uroshita Karoline
| Subiect: Re: Should I curse you? Mar Iun 21, 2011 3:19 am | |
| Oftez adanc cand vad cearta ce se iscase, si asta mai mult din vina mea si a felului meu de'a fi. Ma apropii de Veronique, zambindu'i cald si dulce -Iti multumesc ca mi'ai tinut apararea, iti voi ramane recunoscatoare. Trebuie sa'mi cer scuze pentru cearta iscata, a fost numai din vina mea si nu am avut intentia asta | |
|
| |
Veronique Vigée-Lebrun.
| Subiect: Re: Should I curse you? Mar Iun 21, 2011 3:23 am | |
| Nu ai pentru ce să-mi mulţumeşti sau să-mi ceri scuze, spuse zâmbind cald, privind-o. | |
|
| |
Uroshita Karoline
| Subiect: Re: Should I curse you? Mar Iun 21, 2011 3:25 am | |
| -nu ma asteptam ca sa reactioneze astfel. Inteleg ca este varcolac insa, totusi, ar trebui sa fie mai atenta. Spun dand negativ din cap, apropiindu'ma mai mult de tine, continuand sa'ti zambesc cald si dragut -Eu sunt Karoline, incantata sa te cunosc | |
|
| |
Veronique Vigée-Lebrun.
| Subiect: Re: Should I curse you? Mar Iun 21, 2011 3:27 am | |
| Veronique, plăcerea este de partea mea, spuse păstrându-şi zâmbetul pe chip. | |
|
| |
Uroshita Karoline
| Subiect: Re: Should I curse you? Mar Iun 21, 2011 3:32 am | |
| -Veronique, am auzit ca esti o persoana importanta in scoala asta. Cum este sa ai atata putere? Intreb in timp ce ti'am prins gentil mana, tragandu'te pana in banca mea unde m'am asezat, si te'am asezat si pe tine langa mine ca sa stam de vorba, caci vroiam sa te cunosc mai bine | |
|
| |
Veronique Vigée-Lebrun.
| Subiect: Re: Should I curse you? Mar Iun 21, 2011 3:42 am | |
| Foarte rău câteodată, spuse calmă şi o priv atentă. Şi de asemenea extrem de epuizant, adăugă. | |
|
| |
Uroshita Karoline
| Subiect: Re: Should I curse you? Mar Iun 21, 2011 3:59 am | |
| -Imi dau seama, te inteleg. Insa trebuie sa fie si un lucru bun in asta, nu'i asa? Adica ai multa autoritate. Oricum, pentru mine esti o fata foarte draguta si iti multumesc din nou pentru ce'ai facut. Nu cred ca m'as fi putut controla chiar atat de bine, sunt o fire mai impulsiva Spun chicotind usor, privindu'te bland | |
|
| |
Veronique Vigée-Lebrun.
| Subiect: Re: Should I curse you? Mar Iun 21, 2011 4:02 am | |
| Râse scurt. Ne asemânăm la chestia asta, spuse zâmbind larg. Plus că nu-mi convine când javrele se cred mai bune decât noi, adăugă strâmbând din nas. | |
|
| |
Michelle Kail
| Subiect: Re: Should I curse you? Mar Iun 21, 2011 4:07 am | |
| Intru inauntru indiferenta , cu o carte in mana privind in jur restul elevilor . Salut scurt catre ei si zambesc calma. Buna.
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Should I curse you? | |
| |
|
| |
| Should I curse you? | |
|