Autor | Mesaj |
---|
Claim Norway
| Subiect: Re: It's raining with blood . Mar Iun 21, 2011 5:29 am | |
| Marai putin si ii tin mana cu ale mele puternic .Ii dau cu piciorul stang una in maxilare si cu genunchiul drept direct in cot . Ma eliberz si ii dau din nou in stomac din ce in ce mai mult , apoi un cot direct in gat . | |
|
| |
Damien 'Diggy' Dienvothe Admin
| Subiect: Re: It's raining with blood . Mar Iun 21, 2011 5:34 am | |
| Se prăbuşi la pământ , transformându-se de tot în om . Tuşi scurt şi mârâi din gât , priviindu-l . Ştii că n-a fost corect , nu ? mormăi blondul şi trase aer în piept . Fost Ales , sau cum ? Damien era mai mult ca sigur că profesorul acela fusese un Ales . | |
|
| |
Claim Norway
| Subiect: Re: It's raining with blood . Mar Iun 21, 2011 5:37 am | |
| A trebuit sa te calmez macar , suntem in disputa unei scoli totusi.Si da , am fost un ales . Doar daia stau pe langa voi . Fostul ales al varcolacilor , prieten bun cu mine , a murit acu mult timp. Presupun ca stiti deja asta... Spun eu luandu-mi vesta pe mine si mergand spre el , dandu-i un ajutor si luandu-l de mana. Nu am vrut sa fiu asa de dur , dar nici tu nu ti-ai lasat atat de usor garda jos, recunosc ca esti destul de bun ,Damien.spun eu zambind bland. | |
|
| |
| Subiect: Re: It's raining with blood . Mar Iun 21, 2011 5:40 am | |
| - Mda , ştiu că a murit . Era unchiul meu . Damien îşi dădu ochii peste cap când îşi aminti că e rudă cu acel laş şi îi acceptă ajutorul după mult timp . Mersi . îi spuse , şi se ridică . | |
|
| |
Claim Norway
| Subiect: Re: It's raining with blood . Mar Iun 21, 2011 5:44 am | |
| Sa mergem in sala spun catre el , find deja la usa . Nu imi placea sa imi las garda jos niciodata , nici macar cu elevi mei . Merg dupa Veronique si o iau de mana . Te asezi langa mine ?Sau langa el?spun catre ea zambind ironic si amuzat. | |
|
| |
Veronique Vigée-Lebrun.
| Subiect: Re: It's raining with blood . Mar Iun 21, 2011 5:50 am | |
| Îl privi impasibilă pe Damien, fără să reacţioneze. Se uită la Claim când o luă de mână şi îi zâmbi uşor. Lângă tine, spuse calmă. | |
|
| |
Claim Norway
| Subiect: Re: It's raining with blood . Mar Iun 21, 2011 5:53 am | |
| O privesc incantat de raspuns si il privesc cu coada ochiului pe Damien. Sa mergem atunci. Spun catre ea bland. | |
|
| |
| Subiect: Re: It's raining with blood . Mar Iun 21, 2011 5:54 am | |
| - Mda , mă duc la infirmerie , şi oricum eu şi Veronique eram scutiţi de ore . Damien se îndreptă de spate şi se întoarse pe călcâie . | |
|
| |
Veronique Vigée-Lebrun.
| Subiect: Re: It's raining with blood . Mar Iun 21, 2011 5:56 am | |
| Nu îl băgă în seamă, zâmbindu-i tânărului. | |
|
| |
Michelle Kail
| Subiect: Re: It's raining with blood . Mar Iun 21, 2011 5:59 am | |
| Il ajut pe Damien landu-l de un brat si punandu-l pe umar . Lasa-ma sa te ajut pana acolo... Spun eu calma privindu-l apoi ingrijorata. | |
|
| |
| Subiect: Re: It's raining with blood . Mar Iun 21, 2011 6:02 am | |
| - Mersi , Michelle . Blondul dădu din cap şi începu să meargă . Însă nu-s aşa de rănit să nu pot merge singur . Diggy râse amuzat . | |
|
| |
Michelle Kail
| Subiect: Re: It's raining with blood . Mar Iun 21, 2011 6:06 am | |
| Dar tot trebuie sa fi ajutat , esti haios sa te vad mergand pe calcaie , dar mie imi place sa ajut unul de-al meu...spun catre el zambind si privindu-l cu coada ochiului. | |
|
| |
| Subiect: Re: It's raining with blood . Mar Iun 21, 2011 6:09 am | |
| - Mă bucur că e amuzant . Blondul mârâi scurt şi ajunseră la colţ , aproape de infirmerie . | |
|
| |
Michelle Kail
| Subiect: Re: It's raining with blood . Mar Iun 21, 2011 6:13 am | |
| Nu mai fi nervos. Calmeazate , sau vrei sa te duc in brate pana la infirmerie sa nu te mai doara ?Ah?spun eu catre el serioasa privindu-l in ochi. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: It's raining with blood . | |
| |
|
| |
| It's raining with blood . | |
|