LaVey Academy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

LaVey Academy

Vârcolaci şi vampiri . Cât va mai rezista Academia ? Anime RPG

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

It's raining with blood .

In jos 
4 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
Damien 'Diggy' Dienvothe
Admin
Damien 'Diggy' Dienvothe

Data de înscriere : 19/06/2011

It's raining with blood . - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: It's raining with blood .   It's raining with blood . - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iun 20, 2011 1:34 am

Rezumarea primului mesaj :

Damien mergea liniştit , cu mâinile în buzunare, spre Sala Tronului . În spatele său , la fel de liniştiţi , mergeau ceilalţi vârcolaci . Toţi tăceau , ascunzându-şi cât mai mult cu putinţă încheieturile cu bandaje . Blondul ura că este Cel Ales şi mai ales , că trebuia să fie drăguţ cu acei Vampiri când iniţiau sacrificii .
Ajunseră în Sala ce era plină de Vampiri , iar Alesul lor stătea la baza treptelor Tronului . Damien le făcu semn vârcolacior să se împrăştie , apoi se îndreptă spre Tron .
Sus In jos
https://lavey-academy.forumgratuit.ro

AutorMesaj
Michelle Kail

Michelle Kail

Data de înscriere : 21/06/2011

MesajSubiect: Re: It's raining with blood .   It's raining with blood . - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 4:26 am

Vad ca tu esti pregatita sa faci asta Miss Aleasa
Spun catre ea malefic si lingandu-mi buzele sictirita.
Sus In jos
Damien 'Diggy' Dienvothe
Admin
Damien 'Diggy' Dienvothe

MesajSubiect: Re: It's raining with blood .   It's raining with blood . - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 4:26 am

- Are dreptate domnu' profesor , Veronique . Nu cumva să ajungi la detenţie . Damien spuse pe un ton ironic şi rânji . Îi făcu semn lui Michelle să nu sară la bătaie ,cel putin nu atunci
Sus In jos
Veronique Vigée-Lebrun.

Veronique Vigée-Lebrun.

MesajSubiect: Re: It's raining with blood .   It's raining with blood . - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 4:28 am

Atâtea vreme cât câinii ăştia rămân aici fi sigur, spuse nervoasă şi îl privi. Îi ignoră pe cei doi.
Sus In jos
Claim Norway

Claim Norway

Data de înscriere : 20/06/2011

MesajSubiect: Re: It's raining with blood .   It's raining with blood . - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 4:29 am

Il privesc pe Damien si zambesc ironic .O iau puternic de mana pe Veronique si o privesc in ochi.
Lasa-i in pace , nu ii baga in seama . Nu vezi ca ii place sa fi provocata?
Sus In jos
Michelle Kail

Michelle Kail

MesajSubiect: Re: It's raining with blood .   It's raining with blood . - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 4:31 am

Ii dau in semn lui Damien ca nu incerc sa sar la bataie si privesc in continuare scena .
Imi inchid ochi si ma rezem de cotul usii privind-o pe urma printre gene pe asa zisa aleasa...
Sus In jos
Veronique Vigée-Lebrun.

Veronique Vigée-Lebrun.

MesajSubiect: Re: It's raining with blood .   It's raining with blood . - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 4:31 am

Javrele asta ştiu să facă, să dea din gură, spuse şi zâmbi dulce, privindu-l pe tânăr. Mergem? întrebă mai apoi fără să-i mai bage pe cei doi în seamă.
Sus In jos
Damien 'Diggy' Dienvothe
Admin
Damien 'Diggy' Dienvothe

MesajSubiect: Re: It's raining with blood .   It's raining with blood . - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 4:33 am

- Woh , ce mai ştie domnu' prof Vampir despre Vârcolaci .. Damien se dădu în spate , lângă Michelle şi se sprijini de perete , priviindu-i pe cei doi .

OUT: Vă rog să păstrăm o ordine totuşi .
Sus In jos
Claim Norway

Claim Norway

MesajSubiect: Re: It's raining with blood .   It's raining with blood . - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 4:38 am

Nu am chef de zgarieturi azi .Ca numai asta stiti sa faceti ... a da , si sa muscati . Nea , carnea mea nu e un aperitiv bun pentru tine ma uit cu o privire fulgeratoare catre el Damien... nu prea ma impresionezi cu caracterul tau.
Spun catre el tinand-o usor de data asta pe Veronique si facand un mic pas mai catre el.
Sus In jos
Michelle Kail

Michelle Kail

MesajSubiect: Re: It's raining with blood .   It's raining with blood . - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 4:38 am

Dupa cum vad , tu faci asta . Nu ai decat sa cedezi ... tentatiei de a pica jos , nu esti atat de puternica cum pari , Veronique Vigée-Lebrun!Stric catre ea activandu-mi aura de varcolac si zambind malefic .
Sus In jos
Veronique Vigée-Lebrun.

Veronique Vigée-Lebrun.

MesajSubiect: Re: It's raining with blood .   It's raining with blood . - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 4:40 am

Mârâi destul de tare, iar ochii ei se făcură roşii.
Vrei să facem o încercare? Să vedem care dintre noi este mai puternică, spuse şi îi dădu mâna la o parte blondului, fiind într-o clipă în faţa ei.
Sus In jos
Damien 'Diggy' Dienvothe
Admin
Damien 'Diggy' Dienvothe

MesajSubiect: Re: It's raining with blood .   It's raining with blood . - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 4:42 am

- Nici pe mine dumneavoastră cu toată eleganţa asta . Damien replică făcând la rându-i un pas spre el şi rânji , desfăcându-şi bandajele de la încheieturi .
Sus In jos
Michelle Kail

Michelle Kail

MesajSubiect: Re: It's raining with blood .   It's raining with blood . - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 4:46 am

Oftez cand o vad in fata mea si privind-o apoi taios .
Te cred in stare de orice , dar de omorat nu prea ... faci ritualuri si exersezi magia neagra degeaba . Nu poti omora nici macar un purice , abia ca poti sa te calmezi.Si te tine in frau domnu profesor ?Oau... nu credeam ca o sa vad atata bunatate vreodata...
Spun catre ea nervoasa si mangaindu-mi barbia.
Sus In jos
Claim Norway

Claim Norway

MesajSubiect: Re: It's raining with blood .   It's raining with blood . - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 4:49 am

Il privesc delicat pe tip si imi inchid ochi pentru putin.
Nu am chef de conflicte , sunt mai pasnic de fel . Dar daca doresti sa facem ceva de genu aici ...Hai in alta parte , cum ar fi afara . Nu cred ca directorul ar fi prea incantat .
Spun catre el dandu-mi jos vesta si luand-o in maini si deschizandu-mi apoi un pic camasa care ma strangea , oarecum.
Sus In jos
Veronique Vigée-Lebrun.

Veronique Vigée-Lebrun.

MesajSubiect: Re: It's raining with blood .   It's raining with blood . - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 4:51 am

Pe mine una nu mă interesează părerea ta. Din cauza lui, se întâmplă toate astea, spuse calmându-se şi îl privi urât pe Damien.
Sus In jos
Michelle Kail

Michelle Kail

MesajSubiect: Re: It's raining with blood .   It's raining with blood . - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 4:54 am

Hph... Eu am venit aici sa ma simt in siguranta cu familia mea , lupii mei .Dar domnu director ma pus sa il urmez pe Damien.Eh...Sefu, mergem , sau te tenteaza puterea profului ?
Spun eu destul de clma si ii privesc pe cei doi.
Sus In jos
Veronique Vigée-Lebrun.

Veronique Vigée-Lebrun.

MesajSubiect: Re: It's raining with blood .   It's raining with blood . - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 4:56 am

Se întoarse spre cei doi, privindu-i pe rând. Ochii ei se goliră pentru o clipă în timp ce le analiza aurele şi puterea.
Sus In jos
Damien 'Diggy' Dienvothe
Admin
Damien 'Diggy' Dienvothe

MesajSubiect: Re: It's raining with blood .   It's raining with blood . - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 5:02 am

- Nu vreau să provoc plânsete din parte unui profesor . Damien îşi dădu cpul pe spate şi râse destul de zgomotos . Însă dacă trebuie, trebuie .. Şi se întoarse spre Michelle . Sunt doar curios .
Sus In jos
Claim Norway

Claim Norway

MesajSubiect: Re: It's raining with blood .   It's raining with blood . - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 5:04 am

Te crezi tare interesant nu?
Spun catre el aparand destul de repede in fata lui si atingandu-i fruntea cu degetul aratator , cu o unghie facandu-i usor un semn...
Sus In jos
Damien 'Diggy' Dienvothe
Admin
Damien 'Diggy' Dienvothe

MesajSubiect: Re: It's raining with blood .   It's raining with blood . - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 5:06 am

Mârâi când acesta îl atinse şi înfingându-şi ghearele în umărul lui , îl împinse . Scoase un sunet gâtuit şi rânji .
- Cel Ales , porfule .
Sus In jos
Claim Norway

Claim Norway

MesajSubiect: Re: It's raining with blood .   It's raining with blood . - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 5:09 am

Nu ma doare , am mai avut parte de restu ca voi... alesilor . Asa ca stiu .
Spun eu teleportandu-ma in spatele lui si zgariandu-l pe spate destul de adanc .
Apoi il iau de gat si il musc rapid si ma retrag cu 2 m distanta de el , in fata lui privindu-l periculos.
Sus In jos
Damien 'Diggy' Dienvothe
Admin
Damien 'Diggy' Dienvothe

MesajSubiect: Re: It's raining with blood .   It's raining with blood . - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 5:12 am

- Woah , văd nişte animale lipitoare . Dacă le muşc mor ? Damien vorbea cu Michelle ce era ocupată cu Veronique . Râse scurt şi se năpusti asupra Vampirului . Î trânti la pământ , transformându-se într-un lup mai mare decât normalul . Gheara sa se înfipse în umărul lui stâng , adânc , şi colţii săi îi prinseră gâtul . Trase destu de tare , ca şi când s-ar fi jucat cu o cârpă .
Sus In jos
Claim Norway

Claim Norway

MesajSubiect: Re: It's raining with blood .   It's raining with blood . - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 5:17 am

Zambesc si ii bag mana in stomac , ii ajung destul de adanc si trag puternic .
Dar imi scot rapid de acolo si ii trag un pumn in piept dandu-l la oparte de langa mine .
Ma ridic si ma dau un pic la oparte , respirand un pic greu .Dar revenindu-mi si privind-ul din nou cateva secunde si incepand sa fac ture rapide pe langa el de teleportare sa ii gasesc un punct slab pentru urmatoru atac.
Sus In jos
Damien 'Diggy' Dienvothe
Admin
Damien 'Diggy' Dienvothe

MesajSubiect: Re: It's raining with blood .   It's raining with blood . - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 5:18 am

Se ridică imediat în picioare şi se năpusti brusc spre picioarele lui . Îi prinse glezna şi trase tare , în aşa fel încât îl dărâmă din nou la pământ .
Sus In jos
Claim Norway

Claim Norway

MesajSubiect: Re: It's raining with blood .   It's raining with blood . - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 5:22 am

Il trag de urechi si apoi de ceafa incercand sa ma ridic .Imi retrag picioarele din "lantul" lui si ii dau un cot in coloana apoi unul in cap.
Sper sa te linistesti... macar acu. Sau vrei mai mult ?
Sus In jos
Damien 'Diggy' Dienvothe
Admin
Damien 'Diggy' Dienvothe

MesajSubiect: Re: It's raining with blood .   It's raining with blood . - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 5:25 am

Un profesor reuşise să-i găsească punctul sensibil ? Bufni în răs şi se ridică de jos , venind spre el . Se plecă un pic , apoi sări peste el şi îl prinse de jugulară .
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: It's raining with blood .   It's raining with blood . - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

It's raining with blood .
Sus 
Pagina 3 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Tears of blood.
» Hot blood and cold ice-cream

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LaVey Academy :: Academie ~ Aripa de Vest . :: Sala Tronului-
Mergi direct la: