LaVey Academy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

LaVey Academy

Vârcolaci şi vampiri . Cât va mai rezista Academia ? Anime RPG

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Pass Out...

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Shadow Kai

Shadow Kai

Data de înscriere : 20/06/2011

Pass Out... - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Pass Out...   Pass Out... - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Iun 23, 2011 7:03 am

Rezumarea primului mesaj :

Kai statea linistit la marginea unui parau cu mainile in buzunar.Gresise mult...stia si el dar era cam prea tarziu sa dea inapoi.Se aseza pe iarba,privind absent apa.
Sus In jos

AutorMesaj
Marion Azerh

Marion Azerh

MesajSubiect: Re: Pass Out...   Pass Out... - Pagina 2 Icon_minitimeVin Iun 24, 2011 12:51 pm

- Poftim ? ... De unde poti sti ?
Ii urmaresc expresia, privindu--l stupefiata.
Sus In jos
Shadow Kai

Shadow Kai

MesajSubiect: Re: Pass Out...   Pass Out... - Pagina 2 Icon_minitimeVin Iun 24, 2011 1:01 pm

-Sunt vampir de sute de ani,adauga el.Cand am devenit vampir,atunci am pierdut legatura cu ei.
Sus In jos
Marion Azerh

Marion Azerh

MesajSubiect: Re: Pass Out...   Pass Out... - Pagina 2 Icon_minitimeVin Iun 24, 2011 1:10 pm

- Dar lucrurile pe care eu ti le-am povestit s-au intamplat chiar inainte sa ajung la aceasta cademie. cum e posibil asa ceva ?

Am devenit confuza, dar m-am gandit brusc ca poate... era posibil sa fac o confuzie, chiar daca totul se potrivea atat de bine, iar Kai semana cu ei prea mult...
Poate ca gresisem... Pentru prima oara in viata mea amarata.
Sus In jos
Shadow Kai

Shadow Kai

MesajSubiect: Re: Pass Out...   Pass Out... - Pagina 2 Icon_minitimeVin Iun 24, 2011 1:11 pm

-Am vreo 800 de ani,clatina usor din cap.Cred ca...mi-ai spus totul gresit.
Sus In jos
Marion Azerh

Marion Azerh

MesajSubiect: Re: Pass Out...   Pass Out... - Pagina 2 Icon_minitimeVin Iun 24, 2011 1:17 pm

Deci,nu ii adusesem eu pe ucigasii parintilor lui Kai si nu eu eram cauza mortii lor, ci a altor persoane. Era o usurare, dar totodata si un ciudat gol in stomac...
Alti varcolaci i-au omorat parintii si pumnalul era al altui lider de haita, deci blestemul meu era in siguranta, la fel si eu...

Il privesc pe Kai cu tristete, gandindu-ma ca va incerca sa se razbune pe mine pentru confuzia facuta si pentru toate greselile pe care le-am comis. In plus acum aflase si ce am fost odata... Avea toate motivele...
Sus In jos
Shadow Kai

Shadow Kai

MesajSubiect: Re: Pass Out...   Pass Out... - Pagina 2 Icon_minitimeVin Iun 24, 2011 1:20 pm

-Deci m-am consumat degeaba,spuse el stergandu-se la ochi.Deci,poza care mi-ai dat-o nu erau parintii mei...decat dosarul.Care nu zice mai nimic folositor.Deci,...nu am sa stiu niciodata adevarul despre ei si ce s-a intamplat..
Sus In jos
Marion Azerh

Marion Azerh

MesajSubiect: Re: Pass Out...   Pass Out... - Pagina 2 Icon_minitimeVin Iun 24, 2011 1:24 pm

Dintrodata nu imi mai paruse rau... poate era mai bine asa. In plus, plang moartea parintilor sai, cand eu am avut o soarta la fel de tragica...
Cu ce rost toate acestea ? De ce sa plang pentru altul, mai ales pentru o persoana care mai nou ma uraste la fiecare confuzie sau greseala si nici nu se oboseste sa ma asculte pentru a lamuri siituatia inainte sa creem o drama....

Il privesc fix, dar defapt priveam in gol, treceam prin el...
Sus In jos
Shadow Kai

Shadow Kai

MesajSubiect: Re: Pass Out...   Pass Out... - Pagina 2 Icon_minitimeVin Iun 24, 2011 1:26 pm

-Eu...am plecat,clatina usor din cap ridicandu-se in picioare.Numai are rost sa mai stau...
Sus In jos
Marion Azerh

Marion Azerh

MesajSubiect: Re: Pass Out...   Pass Out... - Pagina 2 Icon_minitimeVin Iun 24, 2011 1:29 pm

Chiar nu mai avea rost. Amandoi am gresit cand am crezut unul in celalalt.
M-am indepartat si eu, cu pasi lenti dar siguri. Era sfarsitul a ceva ce defapt nu a existat.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Pass Out...   Pass Out... - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Pass Out...
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LaVey Academy :: Înafara oraşului. :: Pârâu.-
Mergi direct la: