Autor | Mesaj |
---|
Marion Azerh
| Subiect: Re: Pass Out... Vin Iun 24, 2011 12:51 pm | |
| - Poftim ? ... De unde poti sti ? Ii urmaresc expresia, privindu--l stupefiata. | |
|
| |
Shadow Kai
| Subiect: Re: Pass Out... Vin Iun 24, 2011 1:01 pm | |
| -Sunt vampir de sute de ani,adauga el.Cand am devenit vampir,atunci am pierdut legatura cu ei. | |
|
| |
Marion Azerh
| Subiect: Re: Pass Out... Vin Iun 24, 2011 1:10 pm | |
| - Dar lucrurile pe care eu ti le-am povestit s-au intamplat chiar inainte sa ajung la aceasta cademie. cum e posibil asa ceva ?
Am devenit confuza, dar m-am gandit brusc ca poate... era posibil sa fac o confuzie, chiar daca totul se potrivea atat de bine, iar Kai semana cu ei prea mult... Poate ca gresisem... Pentru prima oara in viata mea amarata. | |
|
| |
Shadow Kai
| Subiect: Re: Pass Out... Vin Iun 24, 2011 1:11 pm | |
| -Am vreo 800 de ani,clatina usor din cap.Cred ca...mi-ai spus totul gresit. | |
|
| |
Marion Azerh
| Subiect: Re: Pass Out... Vin Iun 24, 2011 1:17 pm | |
| Deci,nu ii adusesem eu pe ucigasii parintilor lui Kai si nu eu eram cauza mortii lor, ci a altor persoane. Era o usurare, dar totodata si un ciudat gol in stomac... Alti varcolaci i-au omorat parintii si pumnalul era al altui lider de haita, deci blestemul meu era in siguranta, la fel si eu...
Il privesc pe Kai cu tristete, gandindu-ma ca va incerca sa se razbune pe mine pentru confuzia facuta si pentru toate greselile pe care le-am comis. In plus acum aflase si ce am fost odata... Avea toate motivele... | |
|
| |
Shadow Kai
| Subiect: Re: Pass Out... Vin Iun 24, 2011 1:20 pm | |
| -Deci m-am consumat degeaba,spuse el stergandu-se la ochi.Deci,poza care mi-ai dat-o nu erau parintii mei...decat dosarul.Care nu zice mai nimic folositor.Deci,...nu am sa stiu niciodata adevarul despre ei si ce s-a intamplat.. | |
|
| |
Marion Azerh
| Subiect: Re: Pass Out... Vin Iun 24, 2011 1:24 pm | |
| Dintrodata nu imi mai paruse rau... poate era mai bine asa. In plus, plang moartea parintilor sai, cand eu am avut o soarta la fel de tragica... Cu ce rost toate acestea ? De ce sa plang pentru altul, mai ales pentru o persoana care mai nou ma uraste la fiecare confuzie sau greseala si nici nu se oboseste sa ma asculte pentru a lamuri siituatia inainte sa creem o drama....
Il privesc fix, dar defapt priveam in gol, treceam prin el... | |
|
| |
Shadow Kai
| Subiect: Re: Pass Out... Vin Iun 24, 2011 1:26 pm | |
| -Eu...am plecat,clatina usor din cap ridicandu-se in picioare.Numai are rost sa mai stau... | |
|
| |
Marion Azerh
| Subiect: Re: Pass Out... Vin Iun 24, 2011 1:29 pm | |
| Chiar nu mai avea rost. Amandoi am gresit cand am crezut unul in celalalt. M-am indepartat si eu, cu pasi lenti dar siguri. Era sfarsitul a ceva ce defapt nu a existat. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Pass Out... | |
| |
|
| |
| Pass Out... | |
|