LaVey Academy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

LaVey Academy

Vârcolaci şi vampiri . Cât va mai rezista Academia ? Anime RPG

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Tonight In Flames

In jos 
4 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Shadow Kai

Shadow Kai

Data de înscriere : 20/06/2011

Tonight In Flames - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Tonight In Flames   Tonight In Flames - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 1:52 am

Rezumarea primului mesaj :

Kai nu era adeptul sportului dar acela era singurul loc in care se relaxa cand nu era profesoara.Deschise usa la sala larg intrand cu pasi lenti.Nu era nimeni.
Sus In jos

AutorMesaj
Marion Azerh

Marion Azerh

MesajSubiect: Re: Tonight In Flames   Tonight In Flames - Pagina 2 Icon_minitimeMier Iun 22, 2011 12:48 am

- Baietii, orgoliile se lasa in dormitoare.
Incerc sa schimb oarecum subiectul.
Ma las pe spate, ceva caracteristic mie si privesc tavanul pentru a nu intalni privirea vreunuia.
Sus In jos
Shadow Kai

Shadow Kai

MesajSubiect: Re: Tonight In Flames   Tonight In Flames - Pagina 2 Icon_minitimeMier Iun 22, 2011 10:45 am

-Crezi ce vrei,nu ma intereseaza!,spuse el taios si o lua la pas cu mainile in buzunar.
Sus In jos
Yamato Gunji

Yamato Gunji

MesajSubiect: Re: Tonight In Flames   Tonight In Flames - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Iun 23, 2011 2:36 am

Il asculta cu lipsa de interes, dand indiferent din umeri. nu intelegea de ce era inzestrat cu acea indiferenta da avand in vedere ca era vampir, n-avea sa il creada exceptie de la regula ca si fata.
-S-a suparat copilasu'. Atunci ar trebui sa imi cer scuze. Nu pustiule?
Murmura, lasandu-se din nou intins pe banca, privind tavanul pret de cateva secunde, dupa care si-i inchise obosit de la atatea zile nedormite. Faptul ca era varcolac ii ocupase o parte a vietii, insa nu regreta acest lucru. Le era superior multora si asta il bucura, aducandu-i respectul de sine. Si daca se gandea mai bine, era interesat sa le studieze reactiile vampirilor pentru a le cauta slabiciunile, insa nici n-avea sa le caute la pustiu' asta
Sus In jos
Shadow Kai

Shadow Kai

MesajSubiect: Re: Tonight In Flames   Tonight In Flames - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Iun 23, 2011 3:43 am

-Mai taci,spuse el rece indreptandu-se spre iesire.Il privi cu coada ochiului taios iesid pe usa.
Sus In jos
Yamato Gunji

Yamato Gunji

MesajSubiect: Re: Tonight In Flames   Tonight In Flames - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Iun 23, 2011 3:49 am

Isi dadu ochii peste cap, usor deranjat de replica lui. Nu dorea sa ramana cu fetele singur, insa nici sa iasa si sa-l vada iar pe rasfatat nu vroia. Murmura cateva injuraturi printre dinti, ridicandu-se in momentul in care realiza ca iesise pe usa, zambind slab. Cata satisfactie ii putea aduce cand cineva se enerva si cadea atat de repede precum pustiul. Inghiti in sec cand simti o usoara durere la nivelul piciorului.
-Asta da durere!
Murmura incet,indreptandu-si spatele. Se aseza departe de vizorul fetelor pe podea, inclinandu-si capul in ambele parti, astfel incat ii pocnise oasele.
Sus In jos
Marion Azerh

Marion Azerh

MesajSubiect: Re: Tonight In Flames   Tonight In Flames - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Iun 23, 2011 6:54 am

Eram deja satula de atata mandrie din partea lor, dar cine ar fi crezut ca totul se va sfarsi atat de usor... Zambesc ironic apoi o privesc pe Michelle.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Tonight In Flames   Tonight In Flames - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Tonight In Flames
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LaVey Academy :: Academie ~ Aripa de Est . :: Sala de sport-
Mergi direct la: