LaVey Academy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

LaVey Academy

Vârcolaci şi vampiri . Cât va mai rezista Academia ? Anime RPG

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Curse of the past

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
AutorMesaj
Marion Azerh

Marion Azerh

Data de înscriere : 20/06/2011

Curse of the past - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Curse of the past   Curse of the past - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iun 20, 2011 10:38 pm

Rezumarea primului mesaj :

Am intrat in aceasta sala, piciorele mele fiind oarecum atrase de acest loc. Am intrat fara vreo remuscare, dar cand am zarit toata acea gresie imaculata si cele cateva lungi mese ce mie-mi pareau milioane, am crezut ca trecutul se revarsa peste mine.
M-am aplecat putin, pentru a-mi reveni, si am ramas asa.
Sus In jos

AutorMesaj
Marion Azerh

Marion Azerh

MesajSubiect: Re: Curse of the past   Curse of the past - Pagina 3 Icon_minitimeMier Iun 22, 2011 1:06 pm

M-am apropiat de Kai, spunandu-i cu o privire fixa, toate minciunile ce-mi treceau prin minte.
- Ador sa port pantaloni, si ador culorile pastelate, dar urasc animalutele de plus albe si rochiile pe care obisnuiesc sa le port... te urasc pe tine !
Cand am terminat , m-am intors cu spatele la dansul incepand sa chicotesc.
Sus In jos
Shadow Kai

Shadow Kai

MesajSubiect: Re: Curse of the past   Curse of the past - Pagina 3 Icon_minitimeMier Iun 22, 2011 1:12 pm

-Si chiar vrei sa te cred?,surase el pe sub mustati privind-o atent.
Sus In jos
Marion Azerh

Marion Azerh

MesajSubiect: Re: Curse of the past   Curse of the past - Pagina 3 Icon_minitimeMier Iun 22, 2011 1:13 pm

- Ar trebui sa o faci, Kai. Nu noi conducem adevarul, ci el pe noi.
Spun asta si incep sa rad de-a binelea, ramanand cu spatele la dansul.
Sus In jos
Shadow Kai

Shadow Kai

MesajSubiect: Re: Curse of the past   Curse of the past - Pagina 3 Icon_minitimeMier Iun 22, 2011 1:17 pm

-Serios?,spuse el si o prinse in brate.Tot nu te cred...,ii sopti el la ureche.
Sus In jos
Marion Azerh

Marion Azerh

MesajSubiect: Re: Curse of the past   Curse of the past - Pagina 3 Icon_minitimeMier Iun 22, 2011 1:21 pm

- Atunci afla ca tocmai ai reusit imposibilul. Conduci adevarul !
Ii marturisesc, desprinzandu-ma de tanar. Am inceput sa alerg usor, incercand sa-l atrag si pe dansul in jocul meu.
Sus In jos
Shadow Kai

Shadow Kai

MesajSubiect: Re: Curse of the past   Curse of the past - Pagina 3 Icon_minitimeMier Iun 22, 2011 1:28 pm

-Daca ai chef de jocuri...,aparu el in fata ei.Sa stii ca nu ai cum sa ma invingi...
Sus In jos
Marion Azerh

Marion Azerh

MesajSubiect: Re: Curse of the past   Curse of the past - Pagina 3 Icon_minitimeMier Iun 22, 2011 1:30 pm

Am inceput sa alerg cat imi permiteau pantofii. Dar eram prea inceata in mod cert. M-am oprit dupa un copac gros si inalt, sprijinindu-ma de dansul.
Sus In jos
Shadow Kai

Shadow Kai

MesajSubiect: Re: Curse of the past   Curse of the past - Pagina 3 Icon_minitimeMier Iun 22, 2011 1:34 pm

-Of,of of...,clatina din cap el fiind in copac.Oriunde te-ai duce...,acolo apar!,spuse el senin.
Sus In jos
Marion Azerh

Marion Azerh

MesajSubiect: Re: Curse of the past   Curse of the past - Pagina 3 Icon_minitimeMier Iun 22, 2011 1:38 pm

Am inceput sa tip,desi stiam ca el este. Nu m-am indurat sa ma opresc cand mi-am dat seama, si am tipat in continuare cat ma tineau plamanii. nimic nu m-ar fi putut opri sa-l scutesc pe vampir de auz o buna bucata de timp...
Sus In jos
Shadow Kai

Shadow Kai

MesajSubiect: Re: Curse of the past   Curse of the past - Pagina 3 Icon_minitimeMier Iun 22, 2011 1:40 pm

-Hm,ingana el asezandu-se mai bine in copac.Inchise ochii pentru cateva clipe ducandu-si mainile la cap.
Sus In jos
Marion Azerh

Marion Azerh

MesajSubiect: Re: Curse of the past   Curse of the past - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Iun 23, 2011 9:46 am

Atunci il credeam vulnerabil si am sarit pana in dreptul sau, asezandu-ma pe una dintre crengile suficient de groase pentru a-mi sustine greutatea.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Curse of the past   Curse of the past - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

Curse of the past
Sus 
Pagina 3 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
 Subiecte similare
-
» Should I curse you?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LaVey Academy :: Academie ~ Aripa de Est . :: Laboratorul de chimie-
Mergi direct la: