|
| I still don't have a title | |
| | |
Autor | Mesaj |
---|
Yamato Gunji
| Subiect: I still don't have a title Lun Iun 20, 2011 11:05 am | |
| Spre deosebire de altii, Gunji nu era deloc entuziasmat de noua schimbare. Ofta, trantindu-se in pat si privind pret de cateva minute tavanul, a carei culoare nu-l reusea sa il fascineze. Toate principiile sale au fost calcate odata ca si-a asumat conceptiile oamenilor, persoane ce il dezgustau. Nu intelegea de unde atata incredere in fata unui varcolac, cu privire la nivelul diferit unde se clasau cele doua rase. Se ridica intr-un final, neavand de gand sa fie atat de crispat cu privire la acest subiect, ce nu-l atingea atat de mutl pe cat ar fi crezut. Recunostea faptul ca si el a fost slab cand nu si-a acceptat propria rasa, insa acum era peste asteptarile parintilor sai. Isi indrepta oasele amortite, trecandu-si limba peste buze si privindu-si reflexia ca un maniac.Ecranul televizorului ii oferea posibilitatea de a-si vedea reflexia, de aceea isi lasa chipul in jos si isi atinti privirea asupra propriei maini. | |
| | | April Saklad
| Subiect: Re: I still don't have a title Mar Iun 21, 2011 6:17 am | |
| Am batut si la usa acestui elev, vrand sa-i cunosc pe toti si inafara orelor. | |
| | | Yamato Gunji
| Subiect: Re: I still don't have a title Mar Iun 21, 2011 8:35 am | |
| Era pretentios in privinta aspectului sau, acesta modelandu-se conform conceptiilor sale. Auzind batai de usa, se apropie de aceasta cu pasi lenti, papucii sai facand zgomot. Tocmai ajunse si nu avuse cand sa se descalte, asadar orice ar fi n-ar trebui sa aiba ceva impotriva fizicului sau pe moment.Isi trecuse limba peste buze, formand un obicei din acest lucru. Apasa clanta, dupa care privi persoana respectiva, realizand ca e fata. Zambi usor stangaci, gesticuland spre propria camera, astfel incat sa ii dea de inteles sa intre daca asta ii era intentia. Dupa cum bine stia, slabiciunea pentru femei intervenise iar, insa nu avea de gand sa lase lucrul acesta usor de observat. - Intri daca doresti. Desigur, tin sa mentionez ca musc rau si ar trebui sa iti asumi anumite riscuri in caz ca acepti invitatia. | |
| | | April Saklad
| Subiect: Re: I still don't have a title Mar Iun 21, 2011 9:30 am | |
| Chicotesc, iar apoi ii zambesc cald. Ma opresc prin mijlocul incaperii si raman in picioare. Il privesc pe tanar si incep sa-i vorbesc calm. - Incantata sa te cunosc tinere Gunji. Ma numesc Saklad April si cel mai probabil iti voi fi profesoara, asta daca obisnuiesti sa frecventezi cursurile. Crede-am cand iti marturisesc ca intentiile mele sunt cele mai bune, si am venit cu scopul de a-mi cunoaste cativa elevi si inafara orelor. Explodam de atata formalitate, si mi-ar fi placut sa fiu mai relaxat, dar ma simteam obligata sa procedez astfel in fata unui elev. | |
| | | Yamato Gunji
| Subiect: Re: I still don't have a title Mier Iun 22, 2011 1:27 am | |
| In momentul in care acceptase invitatia,pe fata ii aparu acelasi ranjet pervers caracteristic lui. Bineinteles, starea acestuia se schimbase brusc cu vedere asupra tinerei, atunci cand isi dezvalui identitatea. Inghiti in sec, ducandu-si o mana la nivelul gatului si zambind stangaci: -Nici nu credeam ca vii cu alta intentie. Desigur, nu pot folosi pronume de politete sau ceea ce tine de maniere, pentru ca nu-mi sta in fire. De aceea te voi trata ca toti ceilalti. Si daca nu cer prea mult, profesoara de..? Intreba, privind-o pe tanara din fata sa, neasteptandu-se sa aiba profesoare de genul. Bineinteles,conceptia sa era conform fostei scoli, batrani, batrane si nimic mai mult. | |
| | | April Saklad
| Subiect: Re: I still don't have a title Mier Iun 22, 2011 1:38 am | |
| Ma apropii de tanar si il privesc calduros, profund. - Magie Neagra, Alba si biologie. Imi ridic usor barbia incercand sa-l intimidez. - Ma bucur sa vad ca esti sincer, deoarece relatia dintre un profesor si un elev ca tine nu va fi una grea, din moment ce eu deja am descoperit cate ceva despre tine, datorita sinceritatii tale. | |
| | | Yamato Gunji
| Subiect: Re: I still don't have a title Mier Iun 22, 2011 2:01 am | |
| O privi usor suspicios cand se apropie de el, stramband din buze. Asculatand-o murmura cateva juraturi printre dinti,simtindu-se incordat: -Nu chiar.Vezi tu, noi suntem problema. Sinceritatea intr-adevar este o trasatura principala a caracterului meu, insa nu e singura. Zise, dand indiferent din umeri si trecandu-si limba peste buze. De unde mai venise si o profesoara ca aceasta, nu stie. -Oricum, nu-ti voi da oportunitatea de a afla mai multe despre mine.Sa spunem ca aici se opreste documentarea Spuse privirea atintindu-i-se pret de cateva secunde asupra corpului acesteia, dupa care si-o ridica prezentand lipsa de interes. | |
| | | April Saklad
| Subiect: Re: I still don't have a title Mier Iun 22, 2011 2:06 am | |
| - Ei bine hotararea iti apartine. Din moment ce nu doresti sa continui, nu vad vre-un motiv pentru care as mai ramane. Imi inclin capul intr-o parte, zambind, si ma indrept lent spre usa, lasand zgomotul tocurilor sa se auda clar. | |
| | | Yamato Gunji
| Subiect: Re: I still don't have a title Mier Iun 22, 2011 2:10 am | |
| Cu siguranta nu dorea sa prezinte remuscari in privinta deciziei sale, acesta neregretand niciodata vorbele sale, sau cel putin asta il facea sa creada mentalitatea sa. -Desigur. Daca ai venit doar sa imi studiezi caracterul, mai bine ar fi sa te retragi. Oricum, ti-ar fi cu mult mai dificil sa mi-l afli din moment ce iti stiu acum intentia. Nu-mi place sa ma expun la astfel de riscuri. Mormai, indreptandu-si privirea asupra tocurilor ei. Da' toate aveau tocuri in aceasta cladire? Oricum, trebuia sa recunoasca acestea i-au cam atras privirea, apetenta sa fata de ele iesind la iveala. | |
| | | April Saklad
| Subiect: Re: I still don't have a title Mier Iun 22, 2011 2:17 am | |
| - Adica intentiile mele nu ti se par suficient de intemeiate ? Il intreb intorcandu-ma doar cu jumatate de trup, permitandu-i tanarului sa ma vada din profil, pozitia cea mai avantajoasa pentru o femeie. | |
| | | Yamato Gunji
| Subiect: Re: I still don't have a title Mier Iun 22, 2011 2:21 am | |
| Cu toate ca recunoscuse faptul capoate fi impertinent si politetea nu ii sta in fire, nu vroia sa dea dovada de instincte animalice drept pentru care o asculta in continuare. Isi duse o mana la nivelul tamplei drepte, dand negativ din cap imediat dupa: -Admir faptul ca incerci sa iti cunosti elevii, insa eu nu sunt cel mai potrivit din acest punct de vedere. Si pentru a nu dezvalui sa altceva despre comportamentul meu, incerc sa reduc totul la tacere. Cu siguranta nu vreau sa discriminez alegerea ta, insa... Isi cauta cuvintele , cu toate ca vocabularul sau era limitat si nu se putea exprima dupa perceptia sa asupra deciziei ei. | |
| | | April Saklad
| Subiect: Re: I still don't have a title Mier Iun 22, 2011 2:30 am | |
| - Gunji, sper ca esti constient de faptul ca eu nu vreau sa iti stiu trecutul sau ce lenjerie intima porti, ci doar ce fel de elev esti si poti fi. Chicotesc, intorcandu-ma spre el de-a binelea, zambind apoi ironic. | |
| | | Yamato Gunji
| Subiect: Re: I still don't have a title Mier Iun 22, 2011 2:35 am | |
| Auzindu-si din nou numele, continua cu acelasi zambet fortat pe chip, neintelegand de ce i-l tot rostea. In ciuda acestui lucru o asculta ,dand pozitiv din cap: -Am sesizat asta. Cu toate ca mi-ar fi mai usor sa iti spun ce lenjerie intima am acum scum..adica, oricine ai fi tu. Prin asta tin sa mentionez ca nu-ti stiu numele. Spuse calm, asezandu-se pe marginea patului si indreptandu-si spatele amortit. Nici acum n-o intelegea, insa pentru el acest detaliu era insemnificativ. Isi trecu varfurile degetelor peste antebratul stang, timp in care privirea ii era atintita asupra profesoarei. Desigur, n-avea sa se comporte ca un irascibil cu ea. Avea intentia macar cu un profesor sua profesoara, in cazul acesta, sa nu il creada antipatic. | |
| | | April Saklad
| Subiect: Re: I still don't have a title Mier Iun 22, 2011 2:41 am | |
| - April Saklad... Domnisoara Saklad, pentru tine. Spun asta, apropiindu-ma de dansul, coborandu-mi chipul la nivelul sau pentru a-mi putea vedea zambetul cald si pentru ai putea observa si eu chipul mai bine. Mi-a trecut prin cap si faptul ca tanarul ar mai fi putut zari si altceva, dar m-am gandit sa trec peste aceste obsesii masculine, gandindu-ma ca poate tanarul e un ... copil cuminte. | |
| | | Yamato Gunji
| Subiect: Re: I still don't have a title Mier Iun 22, 2011 2:46 am | |
| Isi musca buze inferioara , cu dorinta de a nu rade. Apelativul domnisoara nu apartinea vocabularului sau limitat si nici n-avea sa il includa: -As putea spune ca sunt incantat sa te cunosc.. April. Am punctat inca de la inceput ca nu sunt cu bunele maniere. Reaminta, zambind larg cand vazuse ca profesoara se apropie din nou de el. Nu avea sa conceapa o noua obsesie si mai ales cu una dintre cea ce avea sa il invete. Blestema faptul ca nu se poate atinge de ea, insa trebuia sa se controleze. Din pacate el traia dupa propriile principii, de aceea nu punea prea mult accent pe faptul ca ea , logic, ii era superioara ca nivel . | |
| | | April Saklad
| Subiect: Re: I still don't have a title Mier Iun 22, 2011 2:53 am | |
| - Nu am uitat nici o secunda mica ta problema, tocmai acesta este si motivul pentru care am precizat " Domnisoara Saklad, pentru tine ". Dar eu trec multe cu vederea. Daca nu ma insel, mai am o eleva care mi s-a adresat odata cu " April " . Am inceput sa chicotesc ca pentru mine. Daca mai radeam mult, elevul meu ma va crede mai mult ca sigur nebuna. | |
| | | Yamato Gunji
| Subiect: Re: I still don't have a title Mier Iun 22, 2011 2:57 am | |
| Sesiza ca dase atentie micului sau ""defect", lucru ce ii provocase curiozitate. Nu intelegea ce se intampla defapt, simtindu-se ca al emisiunile alea prostesti ce debuteaza si se sfarsesc cu aceeasi replica . Se ridica, apropiindu-se mai mult de ea, privind-o usor incruntat: -Tu esti mai mult o copila decat profesoara. Stiu ca remarca mea este nepoliticoasa la fel si tupeul cu care m-am apropiat de tine, insa nu m-am putut abtine sa nu-ti aduc asta la cunostiinta. Murmura, ranjind usor pervers si ducandu-si o mana pe barbia acesteia. -Nu numai ca dai dovada de o fetita si semeni cu una. | |
| | | April Saklad
| Subiect: Re: I still don't have a title Mier Iun 22, 2011 3:04 am | |
| - Bineinteles ca sunt o fetita, avand in vedere faptul ca am trait in puf roz. Cred ca parul meu s-a imbolnavit de la acele culori. Spun asta facand o remarca la parul meu de culoare roz-bombon. Nu l-am indepartat pe tanar, stiind ca nu va indrazni mai mult. In plus, imi pusesem ceva in minte, iar daca asta inseamna sa-i permit cateva obraznicii, fie. Pot trece peste multe... | |
| | | Yamato Gunji
| Subiect: Re: I still don't have a title Mier Iun 22, 2011 3:09 am | |
| Observa ca profesoara sa nu schita nicio alta expresie faciala si nici nu-l indeparta, lucru ce il pierdea printre sentimente incerte.Era nesiguranta, curiozitate.. si tot ce defineste starea sa. Stramba din buze, ridicandu-si mana spre obrazul acesteia, trecandu-si varful degetelor peste pielea sa: -Sesizez faptul ca m-ai putea indeparta cu usurinta. Atunci, de ce n-o faci? Ai ramas la ideea de a ma studia?Desigur, atat pe mine cat si reactiile mele. Intreba in cele din urma,inclinandu-si capul intr-o parte, simtind cum treptat isi pierde din teritoriu si din autocontrol. Nu dorea sa ii arate cum se comporta acesta, de aceea folosea expresii de fatada. | |
| | | April Saklad
| Subiect: Re: I still don't have a title Mier Iun 22, 2011 3:14 am | |
| - Daca vrei ceva, trebuie sa obtii singur. E prima lectie pe care ti-o predau... Daca vrei sa ma indepartez, va trebui sa ma convingi sau sa ma obligi. Deja simteam cum se invarte pamantul cu mine. Nu era acesta caracterul meu... | |
| | | Yamato Gunji
| Subiect: Re: I still don't have a title Mier Iun 22, 2011 3:19 am | |
| O privi suspicios, ridicand o spranceana in timp ce continua sa isi muste agitat buza inferioara. Prima lectie era un non-sens , ce nu prezenta nici cel mai mic interes: -Problema este. Cine a spus ca vreau sa te indepartez? Vezi ? Lectia asta este o stupizenie, avand in vedere ca nu aveam de gand sa fac acest lucru. Murmura,lasandu-si mana pana la nivelul mainii acesteia, pe care i-o sarutase usor , dandu-i drumul sa isi reia locul: langa corpul fetei. -Joci periculos domnisoara si nu cred ca ai avut dovada certa ca focul poate sa arda cu aceeasi dorinta nemarginita. Spuse, refuzand sa mai dea impresia de necioplit. Desigur, constientiza ca acum ii arata faptul ca-si poate schimba rapid personalitatea, insa nu il deranja, nu momentan. | |
| | | April Saklad
| Subiect: Re: I still don't have a title Mier Iun 22, 2011 3:26 am | |
| - Dragul meu elev, eu tocmai am castigat o satisfactie de moment. Fara sa-ti dai macar seama, am ajuns mai departe, stracurandu-ma lent pe sub pielea ta, iar tu te-ai lasat imblanzit in nestiinta. Multumesc mult pentru ca in sfarsit ti-ai largit vocabularul, spunandu-mi asa cum te-am avertizat de la inceput ca mi te vei adresa. Cu " domnisoara". Cine ar fi crezut ... Mi-am incorddat mainile si picioarele, brusc. | |
| | | Yamato Gunji
| Subiect: Re: I still don't have a title Mier Iun 22, 2011 3:31 am | |
| Ii ghicise intentia , insa dupa cum bine stia Gunji, asta a fost propria sa dorinta. De a-i permite sa ii cunoasca si aceasta latura, ce iesea rar la iveala: -Eram constient de faptul ca asta doreai, insa acest lucru nu m-a facut sa ma opresc din a folos acest apelativ, prea draga mea April. Recunoscu, simtindu-i corpul incordat, de aceea profita de acest lucru apropiindu-se si ducandu-si mainile in jurul taliei sale,dorinta de a o studia el pe ea crescand considerabil.Dorea sa cunoasca profesorii, iar asta era un inceput. -Dupa cum am si spus, jocul in care te-ai aventurat nu poate fi unul simplu si produce consecinte . Bineinteles, inca te poti retrage, atat timp cat nu te vei afunda mai mult in el. | |
| | | April Saklad
| Subiect: Re: I still don't have a title Mier Iun 22, 2011 3:36 am | |
| Innebuneam... De ar fi stiut el de ce imi incordasem picoarele, ar fi ras in hohote. Am inceput sa ma joc putin cu picioarele, simtind cum pantofii deveneau din ce in ce mai incomozi pentru mine. - Credeam ca imi stii intentiile suficient de bine incat sa-ti dai seama ca nu voi abandona... Vreau sa-mi cunosc elevii si sa ii accept asa cum sunt. Paream sigura in glas, dar in sinea mea deveneam confuza. | |
| | | Yamato Gunji
| Subiect: Re: I still don't have a title Mier Iun 22, 2011 3:43 am | |
| Vazand ca nu vrea sa renunte pentru nimic in lume,daindiferent din umeri,lasandu-si privirea asupra picioarelor sale observand momente in care inaltimea sa era scazuta si revenea la normal.Se lasa la nivelul acestora, ridicandu-i piciorul drept si scotandu-i pantoful, recationand similar si la celalalt. -Desigur. Poti sa te intinzi pe pat timp in care poti cere ceva de baut. Murmura, luand-o in brate si intinzand-o pe pat, stiind ca deja intrecea masura impusa, iar profesoarei sigur n-avea sa ii convina lucrul acesta. -In caz ca nu te deranjeaza, poti sta aici cateva minute cat sa isi relaxezi corpul. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: I still don't have a title | |
| |
| | | | I still don't have a title | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |