Autor | Mesaj |
---|
Claim Norway
| Subiect: Re: Lectura in miez de noapte Lun Iun 20, 2011 1:31 pm | |
| Bine , o sa ii zic .spun catre ea privind-o bland.Mia facut placere sa vorbesc cu tine , Karoline. Ma pregatesc de plecare si ma teleportez zambind . | |
|
| |
Uroshita Karoline
| Subiect: Re: Lectura in miez de noapte Mar Iun 21, 2011 12:58 am | |
| -Si mie de'asemenea Iti fac scurt cu mana, privindu'te pana cand dispari. Parasesc biblioteca, indreptandu'ma spre camera mea, unde aveam sa ma pregatesc, chipul meu fiind din nou serios ca prima data | |
|
| |
Claim Norway
| Subiect: Re: Lectura in miez de noapte Mar Iun 21, 2011 3:06 am | |
| Termin treaba cu directorul si ma duc in camera. Pregatesc ce am de pregatit si incep sa gatesc . | |
|
| |
Uroshita Karoline
| Subiect: Re: Lectura in miez de noapte Mar Iun 21, 2011 3:17 am | |
| Ajung in camera unde imi scot rochia cea buna din garderoba si o imbrac. Era o rochie in stil de bal, de culaore grena, cu un decolteu bogat. De ea erau prinsi frumos trandafiri rosii, ce pareau atat de reali, in ciuda faptului ca erau artificiali. Imi iau in picioare pantafiorii mei de lac, rosii, cu un toculet nu prea mare. Imi dau drumul la par din cocul lui, lasandu'l sa curga pana aproape de podea. Ma aproprii de oglinda, aranjandu'ma cat mai bine, enuntand la voalul pe care'l purtam tot timpul pe ochiul drept, fiind gata | |
|
| |
Claim Norway
| Subiect: Re: Lectura in miez de noapte Mar Iun 21, 2011 5:39 am | |
| Termin de facut mancarea si de aranjat masa . Aprind lumanarile si pun vinul in pahare . Ma duc si eu sa ma aranjez luandu-mi un constum vechi , dar care era folosit doar la evenimente de genul acesta si blauri. Ma aranjez si astept galant langa usa , pe Karoline. | |
|
| |
Uroshita Karoline
| Subiect: Re: Lectura in miez de noapte Mar Iun 21, 2011 8:04 am | |
| Dupa ce m'am mai privit o singura data, parfumandu'ma cu esenta mea preferata, de trandafiri, ies pe usa, surprins sa te vad ca ma asteptai. Zambesc cald, facand o mica reverenta dupa cum imi era obiceiul -Sunteti foarte elegant in seara asta domnule profesor. Va sta foarte bine asa | |
|
| |
Claim Norway
| Subiect: Re: Lectura in miez de noapte Mar Iun 21, 2011 2:06 pm | |
| Si tu esti foarte eleganta.spun eu land-o de mana si sarutand-o . O privesc bland in ochi . O conduc pana la masa si o astep sa se aseze pe scaun ca sa o imping spre masa elegant si sa incepem cina. | |
|
| |
Uroshita Karoline
| Subiect: Re: Lectura in miez de noapte Mier Iun 22, 2011 2:06 am | |
| -Va multumesc Spun pe o voce blanda, retragandu'mi mana dupa ce ai sarutat'o. Privesc spre masa ce ai pregatit'o, ramanand usor surprinsa, asezandu'ma pe scaun | |
|
| |
Claim Norway
| Subiect: Re: Lectura in miez de noapte Mier Iun 22, 2011 11:17 am | |
| Ma asez si eu la masa si o privesc tacut pentru o clipa admirandu-i frumusetea .Iau paharul de vin . Acest vin are 300 de ani .Gustal , e foarte bun ...spun catre ea zambindu-i galant. | |
|
| |
Uroshita Karoline
| Subiect: Re: Lectura in miez de noapte Mier Iun 22, 2011 12:15 pm | |
| Imi asez frumos rochia, privindu'te in momentul in care ai vorbit. Mi'am indreptat ochii spre paharul cu vin, analizandu'l pentru o clipa. Il iau in mana, gustand din el, zambind cald -Intradevar, este foarte bun. Aproape la fel de bun ca vinul din tara mea, de la conac | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lectura in miez de noapte | |
| |
|
| |
| Lectura in miez de noapte | |
|