LaVey Academy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

LaVey Academy

Vârcolaci şi vampiri . Cât va mai rezista Academia ? Anime RPG

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Lectura in miez de noapte

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
Uroshita Karoline

Uroshita Karoline

Data de înscriere : 20/06/2011

Lectura in miez de noapte Empty
MesajSubiect: Lectura in miez de noapte   Lectura in miez de noapte Icon_minitimeLun Iun 20, 2011 2:09 am

Tarziu in noapte, probabil trecut de miezul ei. Stateam ascunsa in linistea bibliotecii, departe de geamurile uriase prin care razele Lunii luminau o mica parte din incapere. Ultima masa asezata in cel mai de nepatruns intuneric imi folosea drept refugiu in noapte. Adoram sa'mi petrec timpul aici, nimeni nu ma deranja, puteam citi in liniste si ma puteam gandi la multe lucruri. Imbracata intr'o rochie neagra cu denta, model aristocrat, avand un val mic peste ochii mei de gheata legat de o palarioara ce'mi statea intr'o parte, silueta mea era si mai bine ascunsa in intuneric

Sus In jos
Claim Norway

Claim Norway

MesajSubiect: Re: Lectura in miez de noapte   Lectura in miez de noapte Icon_minitimeLun Iun 20, 2011 3:05 am

Intru inauntru si caut o anumita carte .Privesc serios in jur si dau de o silueta a unei eleve .Incerc sa fac liniste si imi caut cartea fara sa o deranjez.
Pasesc usor podeaua si ma uit printre rafturi si printre carti .
Sus In jos
Uroshita Karoline

Uroshita Karoline

MesajSubiect: Re: Lectura in miez de noapte   Lectura in miez de noapte Icon_minitimeLun Iun 20, 2011 3:29 am

Simtisem deja prezenta cuiva insa am continuat sa'mi citesc cartea in liniste. Nu eram interesata cine era, gandul meu fiind total in alta parte, pierdut printre randurile scrise cu cerneala ale cartii. Singurul lucru de care nu eram constienta era faptul ca ochii mei ca de gheata straluceau puternic in intuneric si, oricat de mult mi'as fi dorit, nu'i puteam stapanii

Sus In jos
Claim Norway

Claim Norway

MesajSubiect: Re: Lectura in miez de noapte   Lectura in miez de noapte Icon_minitimeLun Iun 20, 2011 8:22 am

Deranjat de o lumina din biblioteca , imi iau cartea si ma duc dupa asa numita sursa a lumini ...
Dau de silueta fetei , dar vad ca de la ochii ei vine acea lumina.
Deranjez?spun catre ea privind-o oarecum bland.
Sus In jos
Uroshita Karoline

Uroshita Karoline

MesajSubiect: Re: Lectura in miez de noapte   Lectura in miez de noapte Icon_minitimeLun Iun 20, 2011 8:31 am

Imi ridic privirea de pe carte, indreptand'o asupra celui ce'mi vorbise, analizandu'l cu atentie pentru o clipa
-Nu, desigur ca nu
Spun scurt, lasandu'mi privirea asupra cartii mele, revenind la povestea pe care aceasta mi'o insira
Sus In jos
Claim Norway

Claim Norway

MesajSubiect: Re: Lectura in miez de noapte   Lectura in miez de noapte Icon_minitimeLun Iun 20, 2011 8:35 am

Ma asez la masa de langa ea,tacut si imi citesc si eu linistit cartea .
Era placut sa mai stiu ca si alcineva este pasionat de carti .Spre surprinderea mea , era destul de interesanta aura ei, nu era una obisnuita , placuta si totusi periculoasa dar cel mai mult ... misterioasa . O privesc din cand in cand dupa marginile cartii mele , stand picior peste picior si lasandu-ma oarecum pe spate .
Sus In jos
Uroshita Karoline

Uroshita Karoline

MesajSubiect: Re: Lectura in miez de noapte   Lectura in miez de noapte Icon_minitimeLun Iun 20, 2011 8:39 am

Terminand si cartea asta destul de repede, o pun de'oparte, ridicandu'ma silentios si gratios de la masa, rochia mea neagra incetand a mai fosni cand am prins'o cu mainile, ridicand'o putin pana de'asupra gleznei. Ma indrept spre rafturile bibliotecii, cautand o carte ce m'ar fi interesat, si pe care tineam de ceva timp sa o citesc, asta numai daca a's gasi'o, la cat de multe carti erau aici

Sus In jos
Claim Norway

Claim Norway

MesajSubiect: Re: Lectura in miez de noapte   Lectura in miez de noapte Icon_minitimeLun Iun 20, 2011 8:42 am

Ma ridic destul de rapid si ma teleportez pe langa ea , privind-o curios de fel o intreb.
Ce carte cautati, domnisoara ?Poate pot sa va ajut...
Spun eu catre ea , privind printre rafturi si printre carti apoi la ea , bland.
Sus In jos
Uroshita Karoline

Uroshita Karoline

MesajSubiect: Re: Lectura in miez de noapte   Lectura in miez de noapte Icon_minitimeLun Iun 20, 2011 8:45 am

Te privesc cu coada ochiului cand iti simt prezenta, cu mult inainte a vorbi. Cad pe ganduri, apucandu'mi usor barbia cu doua degete, incercand sa descriu cartea cat mai bine
-Se numeste '' Trandafir pentru o dragoste pierduta'' daca nu ma insel. Din nefericire nu'i cunosc autorul, insa stiu ca este o carte ce are coperti rosii, iar pe una dintre ele este desenat un trandafir mare, de culoare neagra
Sus In jos
Claim Norway

Claim Norway

MesajSubiect: Re: Lectura in miez de noapte   Lectura in miez de noapte Icon_minitimeLun Iun 20, 2011 8:52 am

Aha...ma uit in jur rapid si la cat de mult am mers printre rafturile astea , imi aduc aminte de acea carte , de care am dat de ea acu cateva dati si ma teleportez mai incolo , cu cativa pasi de ea si o iau de pe raftul al 10-lea , dupa ce am coborat .
O rasfoiesc si o studiez mai bine , poate ca o sa mai aibe nevoie de ea ...si i-o daruiesc galant domnisoarei.
Poftim.Apropo, eu ma numesc Claim, sunt profesor aici .Tu,domnisoara ...cum va numiti?spun eu catre ea privind-o insistent.
Sus In jos
Uroshita Karoline

Uroshita Karoline

MesajSubiect: Re: Lectura in miez de noapte   Lectura in miez de noapte Icon_minitimeLun Iun 20, 2011 9:00 am

te'am urmarit cu privirea paan cand te'ai intors la mine. Imi indrept privirea asupra cartii, lasand un zambet suav, usor schitat sa'mi mai lumineze putin fata groaznic de alba. Apuc cartea cu miscari elegante, ridicandu'mi privirea asupra ta
-Karoline, incantata sa va cunosc
Fac o mica reverenta, tinand cartea cu ambele maini
Sus In jos
Claim Norway

Claim Norway

MesajSubiect: Re: Lectura in miez de noapte   Lectura in miez de noapte Icon_minitimeLun Iun 20, 2011 9:02 am

Ii iau delicat mana si i-o sarut apoi o privesc bland si ii zambesc din coltul gurii .
Incantat , esti noua pe aici presupun ?spun catre ea privind-o insistent si dandu-i drumu de la mana .
Sus In jos
Uroshita Karoline

Uroshita Karoline

MesajSubiect: Re: Lectura in miez de noapte   Lectura in miez de noapte Icon_minitimeLun Iun 20, 2011 9:05 am

Imi pastrez zambetul pe buze in momentul in care mi'ai sarutat mana, dovedindu'mi ca erai foarte bine crescut si aveai manierele la degetul mic
-Intradevar, sunt noua aici, venita doar de cateva zile din alta tara. Va multumesc ca ma'ti ajutat, in ciuda faptului ca va sunt o straina. Chiar imi doresc sa citesc aceasta carte si ma bucur ca in sfarsit am ocazia aceasta
Sus In jos
Claim Norway

Claim Norway

MesajSubiect: Re: Lectura in miez de noapte   Lectura in miez de noapte Icon_minitimeLun Iun 20, 2011 9:16 am

O vazusem acu cateva zile pe aici , eu sunt mai inebunit dupa chesti pline de mister si vraji .De aceea predau magie neagra ...spun eu afisand un zambet si punand mana la ceafa , cu ochii intredeschisi.Daca doresti , imi poti spune mai multe despre tine ,Karoline? In timp ce ne indreptam la masa de dinainte.
Sus In jos
Uroshita Karoline

Uroshita Karoline

MesajSubiect: Re: Lectura in miez de noapte   Lectura in miez de noapte Icon_minitimeLun Iun 20, 2011 9:19 am

Te ascultam cu atentie, fiind prima companie de care intradevar ma bucuram de ceva timp incoace. Dau afirmativ din cap, indreptandu'ma, cu pasi mici, spre masa la care statusem
-Ce v'as putea spune despre mine? Trecutul meu nu este unul chiar atat de placut, domnule profesor. Nu am fost mereu un vampir, am fost om cand m'am nascut, si pana am implinit 19 ani.
Spun luand loc la masa, pe scaunul meu, punand cartea in fata mea, asezandu'mi frumos rochia neagra, cu dantela.
Sus In jos
Claim Norway

Claim Norway

MesajSubiect: Re: Lectura in miez de noapte   Lectura in miez de noapte Icon_minitimeLun Iun 20, 2011 9:40 am

Aha, nici al meu nu a fost placut ... dar eu am fost vampir de cand m-am nascut , ratacit in aceasta lume de acu foarte multi ani si sperand sa pot sa imi gasesc linistea , am dat de altele pe cap. Bine , ca dragostea nu am gasit-o niciodata nici de la parinti , rude , asa zisi prieteni . Dar am reusit sa ajung cum sunt acu , la 28,000 de ani ai mei ...spun eu catre ea cu un ton trist , plin de amaraciune si incercand sa imi revin in stare zambesc si privesc catre fereasta privind luna , apoi catre ea .
Sus In jos
Uroshita Karoline

Uroshita Karoline

MesajSubiect: Re: Lectura in miez de noapte   Lectura in miez de noapte Icon_minitimeLun Iun 20, 2011 9:44 am

Te'am atintit cu privirea, ascultand tot ce aveai de zis fara a clipi macar. Dragoste? Cred ca am simtit asta, pe cand eram om, din partea tatei ce era vampir pur-sange de rang inalt insa, nu m'am gandit niciodata la o altfel de dragoste, ca cea pe care o intalnema in romanele citite de mine
-Soarta noastra este sa ratacim prin lumea pe care nu o vom putea parasi. desi suntem vi, mergem si suntem capabili sa simtim, sufletele noastre sunt pierdute de mult, cel putin al meu. Niciodata nu am cautat dragostea, stiind ca ea nu exista, nu pentru cei ca noi, cei blestemati. Uneori imi este dor sa fiu iarasi om si sa nu'mi pese de nimic, sa simt ca traiesc cu adevarat...
Spun lasandu'mi ganditoare privirea in jos
Sus In jos
Claim Norway

Claim Norway

MesajSubiect: Re: Lectura in miez de noapte   Lectura in miez de noapte Icon_minitimeLun Iun 20, 2011 10:22 am

Ii ridic capul luand-o usor de barbie si o privesc tandru in ochi.
Exista , nu numai in carti . Cartile sunt porti alor alte lumi .Unde noi ne gasim speranta si incercam sa simtim cum simt si personajele ...
Sus In jos
Uroshita Karoline

Uroshita Karoline

MesajSubiect: Re: Lectura in miez de noapte   Lectura in miez de noapte Icon_minitimeLun Iun 20, 2011 10:31 am

Imi ridic privirea asupra ta cand iti simt degetele pe barbia mea, privindu'te usor melancolica si surprinsa de gestul si de cuvintele tale. Iti zambesc cald, crezand in ceea ce spuneai
-Daca si viata ar fi la fel de frumoasa si de usoara ca in carti atunci toti am fi fericiti, pana si noi. In plus, pentru mine este o cauza pierduta. Nu cred ca as mai fi in stare sa simt dragostea. Cine stie, poate ca ma insel
Sus In jos
Claim Norway

Claim Norway

MesajSubiect: Re: Lectura in miez de noapte   Lectura in miez de noapte Icon_minitimeLun Iun 20, 2011 12:41 pm

Daca doresti , sa vi sa luam cina impreuna . As putea sa te ajut in cautarea acestei parti ... Si as putea sa fac momentele romantice din carti , oarecum reale ...
Spun catre ea zambind bland , si mangaindu-i obrazul drept .
Sus In jos
Uroshita Karoline

Uroshita Karoline

MesajSubiect: Re: Lectura in miez de noapte   Lectura in miez de noapte Icon_minitimeLun Iun 20, 2011 12:44 pm

Am ramas oarecum uimita de spusele tale. Incercam sa le inteleg cat mai bine, insa, pentru un moment, m'am simtit complet confuza. Zambesc cald, inchizandu'mi scurt ochii cand imi mangai obrazul.
-Mi'ar placea sa cinez cu dumnoavoastra, asta daca nu va deranjeaza ca sunt o simpla eleva pentru restul propunerii
Sus In jos
Claim Norway

Claim Norway

MesajSubiect: Re: Lectura in miez de noapte   Lectura in miez de noapte Icon_minitimeLun Iun 20, 2011 12:54 pm

Nu ma dernajeazaspun eu zambind si inchizand ochii.Ar fi incantator sa gatesc pentru cineva .Sunt si oarecum un bucatar bun.Dar abia astept sa vad parerea ta .
Sus In jos
Uroshita Karoline

Uroshita Karoline

MesajSubiect: Re: Lectura in miez de noapte   Lectura in miez de noapte Icon_minitimeLun Iun 20, 2011 12:57 pm

-Trebuie sa te avertizez de un singur lucru. In ciuda faptului ca sunt vampir, eu nu consum sange
Spun cu un ton serios, chipul meu fiind la fel. Nu suportam idea de a consuma asa ceva, abtinandu'ma de multi ani incoace, puterile mele fiind cam pe zero, insa nu'mi pasa
Sus In jos
Claim Norway

Claim Norway

MesajSubiect: Re: Lectura in miez de noapte   Lectura in miez de noapte Icon_minitimeLun Iun 20, 2011 1:03 pm

Mi-am dat seama, sunt informat de asta de director sa nu folosesc sange pe langa tine , desi magia neagra consta in folosirea acestul lucru o sa incerc sa te invat alte vraji de acelas grad de putere in locul acestui lucru .Dar multumesc de informatie , eu pot sa manac si fara sange si cu sange , nu-i o problema , pe langa altii care sunt ca mine , vampiri purii care numai asta pot manca sau bea .Ma bucur ca imi accepti invitatia .spun eu din nou si sarutandu-i mana inca o data .
Ma duc sa vad ce treaba mai are directorul cu mine , apoi sa ma pregatesc pentru asa zisa intalnire a noastra .Ne vedem mai incolo.
Sus In jos
Uroshita Karoline

Uroshita Karoline

MesajSubiect: Re: Lectura in miez de noapte   Lectura in miez de noapte Icon_minitimeLun Iun 20, 2011 1:08 pm

Ti'am zambit cald, bucurandu'ma ca ma intelegeai.
-Cu bine atunci. Ma voi retrage in camera mea unde ma voi pregati. Daca doriti ceva, sunt sigura ca'mi cunoasteti drumul spre camera. Salutari din partea mea domnului director, sunt sigura ca va fi fericit sa le auda
Spun ridicandu'ma gratios de jos, luand cartea rosiatica cu mine
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lectura in miez de noapte   Lectura in miez de noapte Icon_minitime

Sus In jos

Lectura in miez de noapte
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LaVey Academy :: Academie ~ Aripa de Nord . :: Biblioteca-
Mergi direct la: