LaVey Academy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

LaVey Academy

Vârcolaci şi vampiri . Cât va mai rezista Academia ? Anime RPG

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Tra la la la

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Alice von Desire.

Alice von Desire.

Data de înscriere : 24/06/2011

Tra la la la  Empty
MesajSubiect: Tra la la la    Tra la la la  Icon_minitimeVin Iun 24, 2011 1:06 pm

Noaptea o luna perfect rotunda imprastie raze argintii in apa limpede a piscinei. Alice isi aruncase pantofii si topaia prin apa, doar la cativa pasi de margine, fredonand un cantec straniu. Era destul de ciudat pentru ea sa cante, dar isi amintise melodia si nu putea sa si'o mai scoata din minte.
Sus In jos
http://real-inca-nescris.forumgratuit.ro/
Erik La-Versilia.

Erik La-Versilia.

Data de înscriere : 25/06/2011

Tra la la la  Empty
MesajSubiect: Re: Tra la la la    Tra la la la  Icon_minitimeSam Iun 25, 2011 8:56 am

Isi lua un simplu prosop si si-l puse pe umar , indreptandu-se spre marginea piscinei . I se parea mai relaxant sa innoate noaptea decat ziua . Observa niste pantofi aproape de marginea piscinei , si ridica o spranceana . Avea companie deci .
Inainte de a se arunca in apa , se uita dupa acea persoana care innota deja , nu de alta.. dar nu vroia sa se arunce exact peste ea . Lasa prosopul pe margine iar el sari in piscina cu totul , provocand multe valuri in jurul lui , si reveni la suprafata dupa cateva clipe .
Sus In jos
Alice von Desire.

Alice von Desire.

Tra la la la  Empty
MesajSubiect: Re: Tra la la la    Tra la la la  Icon_minitimeSam Iun 25, 2011 9:00 am

Alice tresari cand valurile o lovira, arcuindu-si deasemenea si-o spranceana. Se intoarse catre cel ce le provocase, inghitindu-si cuvintele cand isi dadu seama ca era vampir.
Trecandu-si finut mana prin par, il stranse intr-un coc neglijent si lasa cateva suvite sa-i cada pe gatul lung, albicios. Isi arcui buzele intr-un zambet suav, placut vederii si se apropie incet de margine, rochia neagra ce-o purta, ce-i ajungea pana la genunchi, fiindu-i lipita de trupul firav.
Sus In jos
Erik La-Versilia.

Erik La-Versilia.

Tra la la la  Empty
MesajSubiect: Re: Tra la la la    Tra la la la  Icon_minitimeSam Iun 25, 2011 9:31 am

Inceta sa mai pluteasca deasupra apei , cand tanara care intr-un anumit mod.. ii facea companie , se indrepta spre margine . Ii privi silueta , in timp ce buzele i se arcuira intr-un zambet strengar , realizand ca era un varcolac . Nu avea nimic cu varcolacii , ba chiar ii placeau mult , mai mult decat credea inainte . El se indrepta spre marginea opusa a piscinei , ridicandu-se si asezandu-se , privindu-si costumul , adica boxerii , acum uzi .
Sus In jos
Alice von Desire.

Alice von Desire.

Tra la la la  Empty
MesajSubiect: Re: Tra la la la    Tra la la la  Icon_minitimeSam Iun 25, 2011 9:35 am

Alice se ridica si incet-incet se aseza pe marginea piscinei. Ofta, vazand cum statea rochia pe ea. Isi stramba slab buzele si treptat, isi ridica privirea albastruie catre vampirul din fata ei. Clipi des, jucausa, in timp ce-si lasa capul usor intr-o parte, iar zambetul nu-i pierii de pe chipul putin palid, dar cu o urma placuta de roseata in obrajii.
Sus In jos
Erik La-Versilia.

Erik La-Versilia.

Tra la la la  Empty
MesajSubiect: Re: Tra la la la    Tra la la la  Icon_minitimeSam Iun 25, 2011 10:04 am

Isi vedea reflectia prea bine in apa piscinei , din cauza lunei , si o vedea si pe a tinerei varcolac . Isi indoi intr-o parte capul , privind-o lung . La un moment dat ridica simplu mana , in semn de salut , dar n-o tinu prea mult in aer . Realiza ca prosopul lui ramasese pe cealalta parte a piscinei , acolo unde-l lasase . Tanara probabil nu observase asta , el se ridica in picioare , indreptandu-se spre marginea opusa .
Sus In jos
Alice von Desire.

Alice von Desire.

Tra la la la  Empty
MesajSubiect: Re: Tra la la la    Tra la la la  Icon_minitimeSam Iun 25, 2011 10:12 am

Vampirul ridica mana in semn de salut. Facu si ea la fel, pastrandu-si zambetul al naibii de fermecator. Se ridica cand il observa ca se apropie de ea. Observa prosopul si se lasa finut pe vine, luandu-l de-acolo, apoi pasi lenti, dar gratios catre tanar.
- Poftim, ii intinse ea prosopul si ramase acolo, 'cercetandu-l' din priviri.
Sus In jos
Erik La-Versilia.

Erik La-Versilia.

Tra la la la  Empty
MesajSubiect: Re: Tra la la la    Tra la la la  Icon_minitimeSam Iun 25, 2011 10:35 am

Inainte ca el sa se aproprie de prosop , il lua tanara si i-l intinse .
- Si daca nu e al meu ? Daca nu m-am ridicat de acolo ca sa-l iau ? o intreba ridicand lent o spranceana , fiind doar curios de raspunsul ei . Picaturile de apa se scurgeau inca pe pielea lui , cu toate ca nu simtea frigul deloc . O analiza bine pe fata , si ii placu enorm privirea din fata lui . I se puteau vedea bine formele , din cauza rochiei ude , lipita de corp .
Sus In jos
Alice von Desire.

Alice von Desire.

Tra la la la  Empty
MesajSubiect: Re: Tra la la la    Tra la la la  Icon_minitimeSam Iun 25, 2011 10:39 am

- E al tau. Te-am vazut cand l-ai lasat aici, doar ca nu ti-am acordat atentie. Plus, vampiri nu se apropie asa des de varcolaci decat daca au anumite 'treburi' cu ei, ii raspunse fata extrem de relaxata si pe-un ton catifelat, placut auzului. Zambetul acela, ce atragea zeci de priviri, ii ramase pe buzele subtiri, totusi pline si rozalii. Se misca incet, aproape neobservabil, ramanand cu acel prosop in mana, si cu bratul intins.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Tra la la la  Empty
MesajSubiect: Re: Tra la la la    Tra la la la  Icon_minitime

Sus In jos

Tra la la la
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LaVey Academy :: Oraşul :: Piscina-
Mergi direct la: