LaVey Academy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

LaVey Academy

Vârcolaci şi vampiri . Cât va mai rezista Academia ? Anime RPG

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Nemarginit extaz ! Intrati !

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
April Saklad

April Saklad

Data de înscriere : 21/06/2011

Nemarginit extaz ! Intrati ! Empty
MesajSubiect: Nemarginit extaz ! Intrati !   Nemarginit extaz ! Intrati ! Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 6:07 am

Traiam clipe de extaz stiind ca in sfarsit am devenit profesoara si chiar in academia unde am invatat la randul meu. Imi aranjam cateva mici obiecte pe rafturi si zambeam continuu.
Sus In jos
Claim Norway

Claim Norway

Data de înscriere : 20/06/2011

MesajSubiect: Re: Nemarginit extaz ! Intrati !   Nemarginit extaz ! Intrati ! Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 6:09 am

Ciocan la usa si ma gandeam ca e posibil sa am o surpriza . O veche eleva a academiei , si o posibila cunostinta din trecut care devenise la randul ei profesoara.
Sus In jos
April Saklad

April Saklad

MesajSubiect: Re: Nemarginit extaz ! Intrati !   Nemarginit extaz ! Intrati ! Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 6:13 am

Am spus un " intra " clar si raspicat pentru a fi auzit de musafir.
Sus In jos
Claim Norway

Claim Norway

MesajSubiect: Re: Nemarginit extaz ! Intrati !   Nemarginit extaz ! Intrati ! Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 6:14 am

Intru inauntru pasind podeaua si zambind larg.
Dernjez ...April?spun eu bland catre ea.
Sus In jos
April Saklad

April Saklad

MesajSubiect: Re: Nemarginit extaz ! Intrati !   Nemarginit extaz ! Intrati ! Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 6:19 am

- Oh, nicidecum. Niciodata... Intra te rog. Sper sa nu te deranjeze pe tine dezordinea. Mai am doar cateva rafturi.
L-am poftit cu mana pe canapea, zambind binevoitoare.
Sus In jos
Claim Norway

Claim Norway

MesajSubiect: Re: Nemarginit extaz ! Intrati !   Nemarginit extaz ! Intrati ! Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 6:22 am

Deaguta ca dintodeauna . Si nu ma deranjeaza ordinea. As putea sa te ajut ?sau doresti sa o faci singura?spun catre ea zambind si stand pe canapea.
Sus In jos
April Saklad

April Saklad

MesajSubiect: Re: Nemarginit extaz ! Intrati !   Nemarginit extaz ! Intrati ! Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 6:24 am

- Crezi ca m-as indura sa te pun sa ma ajuti ?
Incep sa chicotesc. Spune-mi mai bine despre elevi. Cineva interesant ? Te intelegi bine cu toti ?
Sus In jos
Claim Norway

Claim Norway

MesajSubiect: Re: Nemarginit extaz ! Intrati !   Nemarginit extaz ! Intrati ! Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 6:27 am

Am intalnit 2 tineri destul de duri . Pe unul l-am cam calmat si l-am facut sa fie respectos cu mine , mai ales ca sunt fostul ales si sunt profesorul lui . Dar muuulti chiulesc . Ai grija ...Iar de cealalta persoana , o tanara domnisoara , e cam ratacita . Nu se intelege bine cu multi . Mai ales vampiri ... spun catre ea privind-o zambind .
Sus In jos
April Saklad

April Saklad

MesajSubiect: Re: Nemarginit extaz ! Intrati !   Nemarginit extaz ! Intrati ! Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 6:31 am

- Imi poti da nume ?
Ma intorc spre el, incecan sa aflu detalii care mereu sunt bine-venite pentru mine.
Sus In jos
Claim Norway

Claim Norway

MesajSubiect: Re: Nemarginit extaz ! Intrati !   Nemarginit extaz ! Intrati ! Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 7:50 am

Draga Marion Azareh si Damien... sunt destul de dificili.spun eu afisand in continuare un zambet.
Sus In jos
April Saklad

April Saklad

MesajSubiect: Re: Nemarginit extaz ! Intrati !   Nemarginit extaz ! Intrati ! Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 9:18 am

- Am auzit de Damien adesea, dar pe Marion am avut ocazia sa o cunosc personal. Imi e foarte draga. Am auzit si eu bineinteles de intamplarea aceea, dar nu crezi ca ai exagerat?
Terminand aranjamentele si finisand cateva detalii, m-am asezat alaturi de Claim pe canapea, servindu-l cu un vin rosu dulce.
Sus In jos
Claim Norway

Claim Norway

MesajSubiect: Re: Nemarginit extaz ! Intrati !   Nemarginit extaz ! Intrati ! Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 2:08 pm

Ba da ... recunosc , dar m-am blocat si nu am mai putut gandi limpede cand i-am vazut sufletul.
Spun catre ea destul de serios la inceput apoi tot mai trist.
Sus In jos
April Saklad

April Saklad

MesajSubiect: Re: Nemarginit extaz ! Intrati !   Nemarginit extaz ! Intrati ! Icon_minitimeMier Iun 22, 2011 12:56 am

- Ar fi trebuit sa nu intervii. Marion este o persoana impulsiva, dar in timp a invatat sa renunte la orgoliu atunci cand e in minoritate. Ea ar fi cedat mai rapid daca tu nu interveneai...
Ii ating usor mana, incercand sa-l consolez, apoi zambind calduros. In astfel de momente, radiam intotdeauna de incantare stiind ca pot ajuta.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Nemarginit extaz ! Intrati !   Nemarginit extaz ! Intrati ! Icon_minitime

Sus In jos

Nemarginit extaz ! Intrati !
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LaVey Academy :: Academie ~ Aripa de Sud . :: Dormitoarele profesorilor-
Mergi direct la: