LaVey Academy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

LaVey Academy

Vârcolaci şi vampiri . Cât va mai rezista Academia ? Anime RPG

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

That can be good

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Marion Azerh

Marion Azerh

Data de înscriere : 20/06/2011

That can be good Empty
MesajSubiect: That can be good   That can be good Icon_minitimeLun Iun 20, 2011 10:11 pm

Nu stiu daca magia alba imi va placea mai mult decat cea neagra dupa ce impresie am avut parte, dar nu doream sa aflu. Am intrat in clasa din blestemata mea curiozitate, din nou. M-am asezat pe catedra si imi leganam picioarele subtiri si zvelte. Ochii mei cercetau incaperea, ce era destul de diferita de cealalta sala de curs.
Sus In jos
April Saklad

April Saklad

Data de înscriere : 21/06/2011

That can be good Empty
MesajSubiect: Re: That can be good   That can be good Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 6:33 am

- Marion, ma bucur sa te gasesc aici ? Iti place magia alba , cumva ?
Ma apropii de ea, zambind calduros.
Sus In jos
Marion Azerh

Marion Azerh

That can be good Empty
MesajSubiect: Re: That can be good   That can be good Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 9:22 am

- Domnisoara Saklad, ma bucur sa va revad. Incepeti deja cursul ? Nu aveam nici cea mai mica idee, dar voi ramane sa va ascult.
Ii zambesc la randul meu si o privesc cald.
Sus In jos
April Saklad

April Saklad

That can be good Empty
MesajSubiect: Re: That can be good   That can be good Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 9:32 am

- Ma bucur ca esti atat de dispusa, dar din pacate am fost trimisa aici de catre Claim si il astept. I-am intrerupt ora si ei bine... M-a cam trimis la colt.
Chicotesc si ii zambesc ca de obicei.
Sus In jos
Marion Azerh

Marion Azerh

That can be good Empty
MesajSubiect: Re: That can be good   That can be good Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 11:01 am

- Profesor cel seducator de antipatic ? Nu inteleg, de ce te conformezi spuselor lui ? Personal , ii port pica. Sunt vinovata ...
Sus In jos
April Saklad

April Saklad

That can be good Empty
MesajSubiect: Re: That can be good   That can be good Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 11:05 am

- Sa inteleg ca nu esti prea incantata sa-l ai ca profesor ...
Incerc sa o consolez.
Sus In jos
Marion Azerh

Marion Azerh

That can be good Empty
MesajSubiect: Re: That can be good   That can be good Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 11:11 am

- Pur si simplu el nu ma suporta si probabil doar pentru ca sunt varcolac si nu as fi in stare sa-i cad la picioare. Ascultati-ma domnisoara Sakladl, daca el intra, eu ies si te rog sa nu faci vreo scena incercand sa ma opresti.
Ma ridic in picioare luand o fugira serioasa.
Sus In jos
April Saklad

April Saklad

That can be good Empty
MesajSubiect: Re: That can be good   That can be good Icon_minitimeMier Iun 22, 2011 12:58 am

- Te inteleg si iti promit ca ma voi stradui sa te las. Dar mai ramai cu mine, pana ajunge aici.
Sus In jos
Continut sponsorizat

That can be good Empty
MesajSubiect: Re: That can be good   That can be good Icon_minitime

Sus In jos

That can be good
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LaVey Academy :: Academie ~ Aripa de Est . :: Clasele de Magie albă-
Mergi direct la: