LaVey Academy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

LaVey Academy

Vârcolaci şi vampiri . Cât va mai rezista Academia ? Anime RPG

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Anceint Rain

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Shadow Kai

Shadow Kai

Data de înscriere : 20/06/2011

Anceint Rain - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Anceint Rain   Anceint Rain - Pagina 2 Icon_minitimeLun Iun 20, 2011 12:36 pm

Rezumarea primului mesaj :

Miezul noptii.Kai se plimba cu mainile in buzunar si mergea cu pasi marunti spre un conac parasit.Privi pentru cateva clipe incaperea, trecandu-si apoi o mana prin par.
Sus In jos

AutorMesaj
Uroshita Karoline

Uroshita Karoline

MesajSubiect: Re: Anceint Rain   Anceint Rain - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 12:56 am

Stramb usor din buze cand nu vrei sa'mi spui, fiind mai curioasa de felul meu insa am lasat'o balta. M'am apropiat din nou de geam, privind cum ploua afara, ramanand tacuta
Sus In jos
Shadow Kai

Shadow Kai

MesajSubiect: Re: Anceint Rain   Anceint Rain - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 12:58 am

O liniste apasatoare se lasa peste cei doi.Kai clatina usor din cap inchizand apoi ochii.
Sus In jos
Uroshita Karoline

Uroshita Karoline

MesajSubiect: Re: Anceint Rain   Anceint Rain - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 1:03 am

Fara sa'mi dau seama, am inceput sa fredonez, incet, melodia de mai devreme, de'acum fiind parca un tic pentru mine. Priveam pierduta inainte, aspectul meu parca transformandu'ma intr'o papusa gothica de portelan
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Anceint Rain   Anceint Rain - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Anceint Rain
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LaVey Academy :: Înafara oraşului. :: Conacul părăsit.-
Mergi direct la: