LaVey Academy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

LaVey Academy

Vârcolaci şi vampiri . Cât va mai rezista Academia ? Anime RPG

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Dancing through the fear

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Xander Brooks

Xander Brooks

Data de înscriere : 20/06/2011

Dancing through the fear Empty
MesajSubiect: Dancing through the fear   Dancing through the fear Icon_minitimeLun Iun 20, 2011 7:46 am

Se plimba prin parc cu mainile in buzunarele hanoracului, avea gluga pe cap, deoarece mici stropi de ploaie isi faceau aparitia. Stia ca in acea zi va ploua, dar nu-i prea pasa lui de acest lucru. Se opri si se aseza pe o banca privind prin parc.
Sus In jos
Lissa Salander

Lissa Salander

Varsta : 31

MesajSubiect: Re: Dancing through the fear   Dancing through the fear Icon_minitimeLun Iun 20, 2011 11:39 am

Stateam in iarba privind ganditoare doi fluturi ce se incrucisau in zbor.Era ilogic! Fluturii nu ieseau cand ploua...sau nu iam mai vazut eu?
Nu conta..era bine ca imi tineau tovarasie.
Sus In jos
Xander Brooks

Xander Brooks

MesajSubiect: Re: Dancing through the fear   Dancing through the fear Icon_minitimeLun Iun 20, 2011 12:39 pm

Era asa liniste, tot ce-si putea dori, se saturase de toata galagia de la academie. Ofta scurt, privind cerul senin. Era destul de frumos afara, isi intinse spatele inchizand ochii.
Sus In jos
Lissa Salander

Lissa Salander

Varsta : 31

MesajSubiect: Re: Dancing through the fear   Dancing through the fear Icon_minitimeMar Iun 21, 2011 11:01 am

A inceput sa ploaie mai tare si savuram fiecare picatura de apa rece pe ploaie cu ochii inchisi.Ma simteam atat de...libera.
-Ce fata ar fi putut face asta linistita acum cateva sute de ani...
Miam spun calma privind la hainele ude ce mi se lipeau de piele.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Dancing through the fear   Dancing through the fear Icon_minitime

Sus In jos

Dancing through the fear
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LaVey Academy :: Oraşul :: Parcul-
Mergi direct la: