Nao Minwoo
| Subiect: Mosaique`` Lun Iun 20, 2011 3:31 am | |
| Mai era mult până să-nceapă orele ; dar de ce să frece menta atâta timp în camera lui ? Plimbându-se aiurea pe holurile aripei de est a academiei , se opreşte în dreptul sălii de muzică . Păşeşte în încăpere sfios şi se întreaptă spre pianul ce părea că stă numai de furmuşeţe în colţul camerei . Se aşează pe scaun şi începe să-şi mişte degetele pe corzile acestuia ; un zgomot infernal începu' să se audă imediat . Pianul nu părea vechi , dar sunetul scos de clape spunea altceva ; nişte note asurzitoare şi tremurânde , insuportabile ca şi ghearele cuiva pe o tablă . | |
|
Marion Azerh
| Subiect: Re: Mosaique`` Lun Iun 20, 2011 3:35 am | |
| Tocmai iesisem din sala de curs dupa ce am inspectat-o. Nu aveam de gand sa merg la ore, dar eram curioasa in privinta salilor. Aud un zgomot nu prea placut ce ma opreste din mers. Intru in sala de muzica si trantesc usa astfel incat sa ma fac auzita. Opreste-te ! | |
|
Nao Minwoo
| Subiect: Re: Mosaique`` Lun Iun 20, 2011 3:38 am | |
| Ridică o sprânceană imediat ce aude replica tinerei şi se întoarce spre ea , lăsându-şi mâinile libere pe lângă corp . - Aham . Şi tu eşti Domn'şoara Dă Ordine pe-aici , nu ? Mormăie către fată , analizând-o scurt din câteva priviri fixe .
Ultima editare efectuata de catre Nao Minwoo in Lun Iun 20, 2011 8:49 am, editata de 1 ori | |
|
Marion Azerh
| Subiect: Re: Mosaique`` Lun Iun 20, 2011 3:42 am | |
| Doar daca ma provoci sa devin. M-am indreptat spre pian si am apasat pe cateva clape. Sunetul era infernal. Acum te inteleg... | |
|
Nao Minwoo
| Subiect: Re: Mosaique`` Lun Iun 20, 2011 3:44 am | |
| -Şi cu asta ce anume vrei să insinuezi ? Replică hotărât , dar greu să pară serios sau iritat din cauza tonalităţii vocii lui . Îşi duce o mână în păr şi se ciufuleşte timp de câteva secunde , privind lung clapele pianului . - Fie . . . acum înţeleg de ce am avut de la început impresia că e mai mult de frumuseţe pe-aici . | |
|
Marion Azerh
| Subiect: Re: Mosaique`` Lun Iun 20, 2011 11:30 am | |
| Pianul e un instrument muzical foarte raspandit. Totusi ma mir sa vad unul. E prima oara pentru mine... M-am sezat alaturi de tanar pe scaun si am apasat din nou pe cateva clape. | |
|